Listverk på hytta

0 Kommentar

Å velge riktig listverk til en panelt vegg er viktig. Noen vil sammenligne det med å velge riktig felger til bilen eller den perfekte vesken til antrekket.

Vi anbefaler alltid å bruke karmlist, fotlist og taklist i samme listverksserie. Det gir et helhetlig og stilfullt inntrykk.

For å få en flott overgang mellom karm- og fotlist, anbefaler vi å bruke kloss, eller å skråskjære listene slik at overgangen blir harmonisk. Vi anbefaler også å bruke hjørneklosser i taket dersom taket skråner.

Vi som jobber med tre setter pris på et interiør hvor panel og listverk harmonerer. I dag er mye listverk ferdig behandlet i fargen Bomull (0502-Y), men vi har også lister i den mer nøytrale fargen Klassisk Hvit. Fotlister i Eik leveres lakkert og lakkert med hvitpigment i den matte lakken.
Mange bruker gjerne glattkanter som listverk på en hytte, ofte i lasert eller beiset uttrykk. Listverkserien Moderne vil da med fordel kunne benyttes for å få de peneste overgangene.

Serien Barokk Setergrå er produsert av råstoff med kvist slik at det blir mest mulig sømløst når den kommer sammen med panel som er beiset i samme behandling.

På vår nettside viser vi frem alle våre listverkserier.

Vil du få oversikt av hva som finnes av funksjonslister som hjørnelister, vinkellister og lister til skråtak, brannmur eller lignende kan du se her.

Barokk listverk i malt Bomull

Setergrå taklist i naturkvalitet med hjørnekloss.

 

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00