Skap den rette atmosfæren på sommerhytta med trepanel

0 Kommentar

En sommerhytte omgir seg ofte blant sjø og natur, og er et tilfluktssted der vi søker fred og ro fra den travle hverdagen. Valg av materialer er avgjørende for å sette den rette følelsen og atmosfæren i et rom. Blant de mange alternativene skiller trepanel seg ut som et klassisk og populært materialvalg når man ønsker å skape en avslappende og naturlig følelse på hytta.

Lyst og naturlig

Trepanel har en naturlig skjønnhet og finnes i mange farger, profiler, dimensjoner og teksturer. Fra den livlige trestrukturen i furu til det noe mindre kvistbelagte i gran, kan trepanel tilpasses enhver stil, enten det er moderne, rustikt eller tradisjonelt. Har du en hytte som brukes i sommerhalvåret er lysere trepanel, som HVITLASERT eller LYSNE, et sikkert valg for å gjenspeile omgivelsene på en stilren måte

Den naturlige strukturen og mønsteret i treverket legger til en unik karakter til sommerhytta, og gjør hvert rom til et visuelt mesterverk.

Soverom – et viktig rom for avkobling

Et soverom skal bidra til ro og hvile. Det er her vi sover og skal lade opp kreftene til å ta fatt på en ny og deilig sommerdag. På en sommerhytte vil trepanel som HVITLASERT eller LYSNE gi en sval og luftig atmosfære, noe mange foretrekker i den varmere årstiden.

Sommeren har derimot også lengre dager og lysere netter, noe som gjør at mørkere trepanel på soverom også vil være et utmerket alternativ for de som ønsker en mer avlukket hule i hytta. BLÅNE granpanel har en gråblå farge, som både føles dempet, lun og kald på samme tid. Perfekt for en sommerhytte.

Like fint på badet

Et innbydende baderom er noe de fleste ettertrakter – også på sommerhytta. Trepanel er derfor godt egnet for dette rommet, og vil bidra til å skape et godt inneklima og en delikat følelse av å være i kontakt med naturen. Gå for et gjennomgående lyst baderom for et rent og luftig uttrykk, eller noe mer dempet for å skape en lunere oase i sommerhytta.

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00