#6 Moderne og trendy panoramahytte på fjellet

0 Kommentar

Finalist nr. 6
Hytteeier: Anette og Adrian | @bjorlia_


Anette og Adrian fant drømmetomta i 2017, og slo til før de i det hele tatt hadde noen umiddelbare byggeplaner klare. Med flere års planlegging og en byggeprosess bak seg, ble hytta endelig ferdigstilt påsken 2021.

Hytta har de tegnet og designet selv, med grundige overveielser og gjennomtenkte beslutninger. Modernistisk stil og masse utsikt var noen av de høytprioriterte stikkordene da planleggingen var i gang. Med en familie på fem var det også viktig for dem å få en hytte med gode fasiliteter og flere soner. Adrian tok på seg rollen som byggeleder og har, med god hjelp fra familie, bygget hytta på egen hånd.

“Materialer som krever minimalt med vedlikehold var viktig for oss., og stilmessig har vi veldig sansen for det moderne. Derfor valgte vi listefritt de fleste steder sammen med trepanel. Vi ønsket oss også like bra fasiliteter på hytta som hjemme. Blant annet et eget bad knyttet til hovedsoverom, og et tredje bad plassert i loftetasjen for å skape en helt egen sone til gjester.”

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Noe av det vi er mest fornøyd med er den luftige og åpne planløsningen med stor takhøyde, alle sonene, de store vindusflatene som trekker naturen inn og den lyddempede glassveggen i andre etasje som smelter etasjene sammen.”

Hytta har en gjennomgående stil med SETERGRÅ furupanel i felles arealene – både vegger og tak. Utforinger og listverk er også fra interiørkolleksjonen EVENTYR. Utvendig har Anette og Adrian valgt kledning i malmfuru.

Trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2023

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 25.000 kroner som fordeles på årets topp 3 finalister. Førsteplass får i tillegg besøk, plakett, heder og ære. Årets finalister presenteres i løpet av april på vår hytteblogg, samt våre sosiale kanaler Instagram og Facebook.


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? Kommenter og vinn premier du også!

Juryen vil  gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Alle som kommenterer under finalistene på bloggen, Instagram eller Facebook er med i trekningen av Halvor Bakkes stilige Tenderflame Paarl. Vinneren annonseres på våre sosiale kanaler etter at kåring av Hytteprisen 2023 er fullført.


Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2023.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2024

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00