#1 Hyttestil som glir inn i naturen

0 Kommentar

Finalist nr. 1
Hytteeier: Cathrine | @holehytta


Cathrine og familien ønsket å bygge en ny hytte på idylliske Fjellsætra i Sykkylven. Hytteprosjektet tok utgangspunkt i arkitekttegninger ettersom familien ønsket å stå fritt i valg av materialer. Den ferdigstilte hytta har tatt i bruk naturmaterialer på en stilig og moderne måte.

Bilde av hytte fra utsiden. Finalist nummer 1 hytteprisen 2022,

Med god hjelp fra arkitekter og lokale håndverkere har familien fått akkurat den hytta de drrømte om. Byggeprosessen ble fulgt tett av mannen til Cathrine som overså hyttebyggingen daglig.

“Vi fikk god hjelp rett fra Bergene Holm til å finne akkurat det panelet vi drømte om, og dyktige håndtverkere la panelet helt uten listverk.”

Hytta har et lekkert uttrykk med tidsriktige fargekombinasjoner som passer godt inn i den naturlige stilen. De mørke foringene kompletterer det moderne uttrykket og “rammer” inn den flotte naturen som omringer hytta.

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Vi fikk en hytte der naturen ute og innerommet flyter i hverandre takket være de store vinduene. Kvistfri, hvitlasert glattpanel dekker alle vegger og tak, og takket være en meget dyktig snekker er arbeidet nesten som et smykke.”

Det er vanskelig å trekke frem en enkelt egenskap ved hytta som vi er mest fornøyd med, men tror kanskje at håndverket, og presisjonen i arbeidet er det vi er mest fornøyd med, i tillegg til den vakre beliggenheten og utsikten.

Trematerialer som er brukt på hytta:

Hytta har en flott helhet over seg. Interiørvalget og fargene på hytta harmonerer godt sammen og skaper en naturlig stil som vil fortsette å være aktuell i lang tid fremover!

HYTTEPRISEN 2022

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 25.000 kroner. Førsteplass får pengepremie, besøk, plakett og trofé. Årets finalister presenteres også på vår Instagram og Facebook i løpet av april, samt her på hyttebloggen.

ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT?

I år har vi valgt å ikke kjøre en avstemming i tillegg til juryens bedømmelse. Juryen vil allikevel gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2021.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2023

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

VINN PREMIER DU OGSÅ!

Alle som stemmer og kommenterer her på bloggen, eller kommenterer på vår instagram-profil, er med i trekningen av Halvor Bakkes vakre Rocks Topaz . Vinnere annonseres på våre some-kanaler etter kåring av vinner er gjennomført.

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00