fbpx

#6 Moderne hytte med en tradisjonell vri

0 Kommentar

Hyttepris finalist nr. 6
Hytteeier: Christian og Linda | @lindahandeland


Den nybygde hytta til Linda og familien ligger tett inntil den nye slalombakken på Kvitfjell Varden, slik at man har ski- inn og ut. I tillegg finnes langrennsløyper med adkomst til snaufjellet, fantastisk sykkelterreng og unike turmuligheter rett utenfor hytta.

Bilde av hytte fra utsiden. Finalist nummer 8 hytteprisen 2021.

Den utvendige kledningen er slett og uten profil. Dette var et bevisst valg som de tok for å få et stilrent, moderne og minimalistisk uttrykk.

For å få et moderne uttrykk på hytta var de også bevisste på at de ønsket å tone ned bruken av sprosser i vinduene. Selv om de ønsket et minimalistisk og moderne uttrykk har hytta torvtak og enkelte mer tradisjonelle elementer.

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Våre erfaringer fra tidligere hyttemodell gjorde at vi denne gangen visste litt mer av hvordan vi som familie lever og fungerer sammen og hver for oss, slik at vi nå kunne ta med oss disse erfaringene da vi skulle planlegge og bygge igjen.

Hytta er innredet ganske stramt , men hyttefølelsen har de ivaretatt ved å gå for varme og lune farger i innredningen. Kjøkkenet binder sammen den store stua og resten av hytta som består av soverom, bad og kontor. Utenfor har de laget flere uteromssoner for både vinter- og sommersesongen.

Trematerialer som er brukt på hytta:

En flott hytte som fremstår som moderne og trendy- men også tradisjonelt og tidløst!

HYTTEPRISEN 2021

Vi deler ut HYTTEPRISEN i samarbeid med Hyttemagasinet. Premiepotten er 50.000 kroner og førsteplassen får plakett og egen reportasje i magasinet. Alle årets finalister får omtale i aprilutgaven av Hyttemagasinet, samt at de presenteres på vår Instagram og Facebook i løpet av påsken.

ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT?

I år har vi valgt å ikke kjøre en avstemming i tillegg til juryens bedømmelse. Men juryen vil gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer 1, 2 og 3. plass av Hytteprisen fredag 23. april.

Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2021.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2022

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

VINN PREMIER DU OGSÅ!

Alle som stemmer og kommenterer her på bloggen, eller kommenterer på vår instagram-profil, er med i trekningen av Halvor Bakkes vakre lyslykter (2 gavesett á 3 lykter). Vinnere annonseres i uke 17.

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer