Farger i lyse beigetoner

0 Kommentar

Varmt, diskret og fleksibelt – slik får du stilen

Huldrebeige er blitt en favoritt blant våre beisfarger og er like fin på Glatt- eller Låvepanel, som på Tømmerpanel eller de brede Skogen eller Østerdalspanel.

Huldrebeige har en gyllen, gråbeige farge som vi synes kan kombineres med det meste. Fargen har noen av de samme egenskapene som den mer kjente Drivedgrå, men Huldrebeige er lysere og jevnere i utseende.

Listverk

Velger du Huldrebeige på både vegger og tak bør du vurdere beisede lister i samme farge.
Begge hvitfargene som i dag listverk behandles med ( Bomull og Klassisk hvit) kan fungere sammen med beige. Pass bare på å velge en og ikke mikse disse. Profilen på listene legger føringer når det kommer til stil og utrykk.

Tak

Både lasert eller malt tak vil gjøre uttrykket lysere, og velger du Huldrebeige på både vegger og tak bør du vurdere beisede lister i samme farge.

Dette er den «varmeste» av de tre collagene våre og selv effektpanelet Dusty Silver som har et kjølig uttrykk med en varm undertone vil passe fint i kombinasjon med Huldrebeige.

Gulvtips

Litt den samme tanke kan du ha når du skal velge gulv. Ønsker du det varmere går du mot gyllene farger, for eksempel eikegulv – ønsker du det kjøligere i uttrykket vil skifer eller gåpigmenterte tre og parkettgulv dempe «varmen».

Les mer om våre beisfarger her
Les mer om valg av listverk her

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00