#6 Hyttedrømmen på høyden

3 Kommentarer

Finalist nr. 6
Hytteeier: Nina |


Familien kjøpte hytta fra 1959 påsken 2022, da hadde den ikke vært i bruk på mer enn 10 år.
Hytta ligger på en helt fantastisk utkikkstomt, og de hadde i flere år drømt om at den skulle kommer til salgs og at de kunne kjøpe den. En dag var den det og hyttedrømmen ble virkelighet.

Med fulle jobber og to barn valgte familien å sette bort det meste av jobben til en lokal entreprenør. De gjorde et skikkelig godt valg av entreprenør. Solid kvalitet, gode råd og innspill underveis, holdt fremdrift som lovet under hele prosessen. Det har rett og slett vært en fantastisk opplevelse.

“For å få en god utnyttelse av arealet og en fin hytte, brukte vi arkitekter til å tegne om hytta og tilbygget. Vi hadde god dialog med arkitekt i prosessen. Utvendig er hytten kled med brun kledning på tak og vegger. Valg av panel innvendig falt på Møllerstue. Denne er benyttet på vegger og tak i ulike bredder i de forskjellige rommene “

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Sluttresultatet ble virkelig bra. Ei skikkelig koselig, flott hytte som ivaretar våre behov. Fin å se på utenfra, god å være inni. Vi har løftet den fra energiklasse g til c, og den oppleves som lun. Ved å ivareta det gamle, den er bygd på opprinnelig grunnmur og reisverket er gjenbrukt, har hytta fått et særpreg. Det har vært en fantastisk reise så langt, og nå gleder vi oss til å ta i bruk hytta i mange år framover “

Trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2024

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 30.000 kroner som fordeles på årets topp 3 finalister. Førsteplass får i tillegg besøk, plakett, heder og ære. Årets finalister presenteres i løpet av april på vår hytteblogg, samt våre sosiale kanaler Instagram og Facebook.


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? Kommenter og vinn premier du også!

Juryen vil  gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Alle som kommenterer under finalistene på bloggen, Instagram eller Facebook er med i trekningen av Halvor Bakke Castello Putetrekk Ull Grå. Vinneren annonseres på våre sosiale kanaler etter at kåring av Hytteprisen 2024 er fullført.


Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2024.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2025

RELATERTE ARTIKLER

3 Kommentarer

Ørjan -

Liker hytte nr 6. Da den har nydelig treverk. Har en tradisjonell utførelse som jeg ville følt meg hjemme i. Lykke til med hytta og den nydelige utsikten.

Reply
Ingunn Evensen -

Liker hytta som står som nr 6!
Fin oppussing, med koselig hyttepreg.
Bra med bruk av lokale krefter til renovering.

Reply
Bodil Hafsås -

Hytte nr. 6 er en flott hytte til en herlig familie! Gjennomførte valg, koselig og funksjonell.

Reply

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00