Farger i grått og hvitt

0 Kommentar

Stemningsfullt, unikt og spennende – slik får du stilen

Velger du å kombinere effektpanelet Trollhvit og ferdig beiset panel i fargen Steingrå har du en fargepalett som kler det meste. Steingrå er en flott beisfarge til både de enkle og uprofilerte panelene og til bredere paneler som Skogen, Østerdalspanel og Tømmer.
Fargene er noe kaldere i uttrykket enn Setergrå og Drivved, men denne paletten kan tåle både knallfarger i rødt, rosa og oransje i møbler og pynt, og sammen med blått og sort blir det virkelig lekkert.

Tak, dører og listverk

Synes du at det blir for mørkt med Steingrått panel i taket er Steingrå og Trollhvit paneler som fint kombineres med det lyse laserte, eller hvitmalte. Lasert tar igjen den lyse kjernen i Trollhvit på en elegant måte og leveres i mange profiler. Ønsker du å forsterke den litt mørkere stilen blir det ekstra tøft med gråsorte dører og vinduer i feks. 6500 N. Da bør listverket og foringer spesialbehandles i samme farge eller du kan velge å bestille det beiset. Listverkserien Setergrå er lagervare og vil passe fint, men det er også mulig å bestille listene beiset Steingrå.
Skifer, betong, lin, ull er materialer vil passe perfekt og gulvvalget er også ganske fritt ettersom panelene har nøytrale farger.

Gulv

Til denne stilen kan mange typer gulv fungere. Skifer, flis, furugulv eller eikeparkett er alle sikre valg. Husk at det med fordel kan velges et lysere gulv når du har mørke farger på vegger og evt. tak.

Les mer om Trollhvit her
Se Steingrå og våre beisfarger her

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00