#3 En hyttedrøm gikk i oppfyllelse

0 Kommentar

Finalist nr. 3
Hytteeier: Janne | @knutsvikpanorama


Familien hadde lenge kikket etter en hytte med sjøutsikt og kveldssol innenfor deres prisklasse. De fant til slutt en
hytte de så stort potensialet i. Hytten er bygget i 1982 og bar preg av gulnet furu på gulv, vegger og tak. Terrassen var en smal balkong som gikk rundt flere av hyttens sider. De lot seg ikke skremme av dette og overtok hytten sommeren 2020.

Familien startet med overflate behandling av all den gamle panelen. Hytten er relativt liten, så de valgte derfor å male alle overflater, inkludert dørene i samme farge Det ble byttet noen vinduer og de utbedret det originale kjøkkenet. På badet satte de inn ny dusj, baderomsinnreding og overflatebehandling.

“Vi har gjort store utbedringer på uteområdene, med nye store terrasser på 3 av sidene, samt en pergola i bakhagen. Vi etablerte utebelysning rundt hytten, det har blitt fjernet en del skog på tomten for å få frem utsikten. Tomten har også blitt opparbeidet med stier av singel og gjerdet inn “

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Vi er veldig fornøyde med resultatet av renoveringen og at vi har tatt vare på mye av det originale og tatt bærekraftige valg. Vi har nå en flott plass med nydelig utsikt og magiske solnedganger og bruker hytten så
mye som vi kan “

Trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2024

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 30.000 kroner som fordeles på årets topp 3 finalister. Førsteplass får i tillegg besøk, plakett, heder og ære. Årets finalister presenteres i løpet av april på vår hytteblogg, samt våre sosiale kanaler Instagram og Facebook.


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? Kommenter og vinn premier du også!

Juryen vil  gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Alle som kommenterer under finalistene på bloggen, Instagram eller Facebook er med i trekningen av Halvor Bakke Castello Putetrekk Ull Grå. Vinneren annonseres på våre sosiale kanaler etter at kåring av Hytteprisen 2024 er fullført.


Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2024.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2025

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00