#7 Pusset opp barndommens hytteparadis

0 Kommentar

Finalist nr. 7
Hytteeier: Roar |


Hytten ble kjøpt av besteforeldrene i 2014 og endret slik at den passer bedre med omgivelsene. Siden det ikke er noen vei eller strøm der, må alt fraktes med båt. Roar ville endre hytten fordi den var i dårlig stand, og han ønsket en moderne hytte med store, åpne rom. Roar har brukt snart 5 år utenom jobb alene og laget sin utgave av hyttepreg basert på kvalitet og gjenbruk.

Alt er selvgjort fra a til å utenom sikringskap for fremtidig strøm. Roar har hele veien hatt fokus på en mix av gammelt og nytt når det gjelder både møbler og treverk. Gammel byggeskikk er og har vist seg å være solid og gjenspeiler for han stabilitet og soliditet som skaper trygg stemning i hytten.

“Hytten var i mine besteforeldre sitt eie i min barndom og jeg var tidlig oppmerksom på at plassen gav meg indre sinnsro. Da jeg var 16, satt jeg meg ofte ned på svabergene og koplet ut tanker og bekymringer “

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Hele hytten er skrudd sammen og ikke spikret. Har hatt fokus på at denne hytten skal bestå i min tid og vel så det. Ideer har kommet til underveis og man har samlet møbler og treverk fra tidlig stadiet. Bærebjelker fra 1860 brukt opprinnelig på hus i Sandviken i Bergen. Disse er nå synlig i taket flere plasser og brukt som trappetrinn opp de to halvetasjene hytten har og byr på. Det er kun 2 innvendig dører i hytten på 100kvm. Mange typer treverk som harmonerer fint i ulike brunfarger “

Trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2024

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 30.000 kroner som fordeles på årets topp 3 finalister. Førsteplass får i tillegg besøk, plakett, heder og ære. Årets finalister presenteres i løpet av april på vår hytteblogg, samt våre sosiale kanaler Instagram og Facebook.


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? Kommenter og vinn premier du også!

Juryen vil  gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Alle som kommenterer under finalistene på bloggen, Instagram eller Facebook er med i trekningen av Halvor Bakke Castello Putetrekk Ull Grå. Vinneren annonseres på våre sosiale kanaler etter at kåring av Hytteprisen 2024 er fullført.


Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2024.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2025

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00