#1 Selvbygget hytte, møbler og dekor!

3 Kommentarer

Finalist nr. 1
Hytteeier: Henriette | @henriettevontangenFamilien drømte om å bygge sitt eget fristed hvor de kunne koble av, og skape nye minner som familie. Da de var så heldig å komme over tomten i 2020 var de enige i at dette skulle bli deres nye familieprosjekt, alle skulle få et eierforhold til hytta og stedet. 

Familien satt i gang byggeprosessen sommeren 2021, og de satte seg et mål om å flytte inn i hytta år etter. Noe de fikk til ved å bruke alle fridager og feriedager ved siden av jobb og familieliv.

“Både vegger og tak er kledd i panel. For å skape brytning i alle rom, la vi panelet liggende på innervegger og stående yttervegger. Vi beiset lister, vindusutforing, panel i tak og vegger i samme fargetone for å skape et harmonisk og helhetlig inntrykk. Vi splittet karmlister og fotlister for at de ikke skulle være så ruvende “”

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Stikkord for hytta er selvbygde hytte med selvbygde møbler og dekor! Vi snekret senger, nattbord, trapp, utestoler, høyskap, og speil, beiset hyller, knaggrekker, og malt kommoder, rammer – det hele for et særegent og personlig preg. Akkurat slik vi liker det. Vi har fått til å skape vårt drømmested i drømmeomgivelser hvor vi kan skape nye minner med familien i Trysil.”

Trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2024

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 25.000 kroner som fordeles på årets topp 3 finalister. Førsteplass får i tillegg besøk, plakett, heder og ære. Årets finalister presenteres i løpet av april på vår hytteblogg, samt våre sosiale kanaler Instagram og Facebook.


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? Kommenter og vinn premier du også!

Juryen vil  gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Alle som kommenterer under finalistene på bloggen, Instagram eller Facebook er med i trekningen av Halvor Bakkes stilige Tenderflame PaarlHalvor Bakke Castello Putetrekk Ull Grå. Vinneren annonseres på våre sosiale kanaler etter at kåring av Hytteprisen 2024 er fullført.


Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2024.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2025

RELATERTE ARTIKLER

3 Kommentarer

Kari Anita Horgen -

Utrolig flott hytte som det er gjort masse egeninnsats på.
Flinke folk😊👍

Reply
Jørn-Erik Røkholt -

Så lul, luftig men også lun. Og så selvbygd da 🌟

Reply
Pernille Kvam -

For en hytte – står respekt av at alt er bygd selv også de små detaljene. Elsker ramma på speilet i soverommet.

Reply

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00