#6 Sjøhytte med stramt og moderne uttrykk

1 Kommentar

Finalist nr. 6
Hytteeier: Katrine og Dag | @fjordenpanorama


I 2016 kjøpte Katrine og Dag drømmehytta ved sjøen – en liten hytte fra 1946 uten innlagt vann og kloakk med et strømaggregat som strømkilde. Dette var virkelig plassen – hytta lå helt i vannkanten med egen strandlinje!

Bilde av finalist nummer 6 i hytteprisen 2022. En sjøhytte med NORD-kledning.

Etterhvert som barna ble større merket familien at hytta måtte bygges ut for at de skulle ha nok plass til både seg selv og gjester som ofte er med på tur.

” Vi startet å skissere opp tegninger og målte og skrittet opp på tomten så godt vi klarte, men det var mye usikre momenter og spørsmål rundt en slik byggeprosess – ville vi få godkjent en ny hytte av kommunen? hva ville en ny hytte koste oss? hvordan skulle vi få fraktet materialer ettersom hytta ligger på et lavere nivå enn veien? skulle hele hytta rives eller skulle vi bygge på?”

Det var først etter at de tok kontakt med arbeidsgiver at brikkene begynte å falle på plass og en helt ny hytte begynte å ta form.

Etterhvert fikk de revet den gamle hytta slik at de fikk plass til den nye hytta som skulle bygges på samme plass. Den nye hytta er en funkishytte med store vinduer vendt mot vannet med flott utsikt og et trendy, moderne uttrykk.

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Det vi er mest fornøyd med er helhetsinntrykket av hytta både fra fjord og land. Det utvendige uttrykket med NORD kledning og terrassegulv kombinert med store vindusflater og fasadeplater i front gir en god wow-faktor, samtidig som hytta ikke er prangende i terrenget, noe som var viktig for oss”

Trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2022

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 25.000 kroner. Førsteplass får pengepremie, besøk, plakett og trofé. Årets finalister presenteres også på vår Instagram og Facebook i løpet av april, samt her på hyttebloggen.

ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT?

I år har vi valgt å ikke kjøre en avstemming i tillegg til juryens bedømmelse. Juryen vil allikevel gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2021.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2023

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

VINN PREMIER DU OGSÅ!

Alle som stemmer og kommenterer her på bloggen, eller kommenterer på vår instagram-profil, er med i trekningen av Halvor Bakkes vakre Rocks Topaz . Vinnere annonseres på våre some-kanaler etter kåring av vinner er gjennomført.

RELATERTE ARTIKLER

1 Kommentar

Lars Einar Tønnesen -

Meget bra valg av stil og løsninger og kledning

Reply

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00