#7 Restaurerte gammel skogshytte

0 Kommentar

Finalist nr. 7
Hytteeier: Stig


Da Stig kjøpte en gammel og sliten hytte ble han fortalt av folk rundt seg at hytta kun var et rivningsprosjekt. Etter tålmodig innsats og en krevende restaureringsjobb klarte Stig å redde hytta. En nedslitt skogshytte har nå blitt forvandlet til en stilig mikrohytte med et rustikt og moderne preg.

“Jeg rev helt inn til reisverket og måtte bytte ut mange deler på hytta. Ellers har eg brukt mye av gammel kledning til interiør. “

Det nye uttrykket til hytta har fått et stilig preg og rommer mye, selv på en liten flate.

Ved å gjenbruke deler av den gamle kledningen i interiøret har hytta fått et unikt og personlig preg. Med nye, store vinduer får den lille hytta inn mye naturlig lys og skaper en koselig atmosfære.

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Jeg er veldig fornøyd med det moderne preget som hytta fikk samt det at eg klarte å redde denne hytta. Det er ei hytte som di fleste snakker om nå. Jeg får stadig fantastiske tilbakemeldinger.”

Trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2022

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 25.000 kroner. Førsteplass får pengepremie, besøk, plakett og trofé. Årets finalister presenteres også på vår Instagram og Facebook i løpet av april, samt her på hyttebloggen.

ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT?

I år har vi valgt å ikke kjøre en avstemming i tillegg til juryens bedømmelse. Juryen vil allikevel gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2021.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2023

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

VINN PREMIER DU OGSÅ!

Alle som stemmer og kommenterer her på bloggen, eller kommenterer på vår instagram-profil, er med i trekningen av Halvor Bakkes vakre Rocks Topaz . Vinnere annonseres på våre some-kanaler etter kåring av vinner er gjennomført.

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00