9# Fine linjer og helhetlig materialbruk

2 Kommentarer

Hytteeier: Tove Mette Aufles med familie
Hytte i Flatanger


Flatanger har en flott skjærgård men mangler ofte den store sommervarmen. Ved å velge trematerialer med transparent overflatebehandling har familien Aufles klart å bringe lunhet og varme inn i et relativ stramt formspåk.

Hytteeiendommen til familien Aufles i Flatanger kommune har en fantastisk utsikt over skjærgården og havet. Plassen_1000

Hovedhytta er ca 34 kvm og består av kjøkken, bad og gang. Hele interiøret er i heltre og på vegger og i tak har familien benyttet det strukturbørstede og industrielt beisede panelet Setergrå . Det skaper helhet og varme i rommet og er ekstra fint med beisede lister i samme behandling. Listene er i listverkserien Barokk Setergrå.Setergraa2_1000 Kjoekken_1000 Se ut_1000

Hytte nr 2 er en ren «sovehytte» med to sove-rom. De har benyttet samme panel. (Setergrå fra Bergene Holm) og beiset listverk og i tak og på vegger her også.

Materialbruken gir et helhetlig og gjennomført totalinntrykk.

Setergraa_1000 Vask_1000

Tanken bak prosjektet var å bygge små enheter som gav følelsen av å være ute selv om en er inne.

Bygge_1000

Fagjuryen opplever at familien Aufles har lyktes med prosjektets overordnede tanke både i forhold til vinduer og utsikt og en gjennomført materialbruk. Det er heller ikke noe minus med små enheter; det er stadig mer etterspurt og populært.Tak_1000

Panelet i Tre bukkene Bruse kolleksjonen har den flotte egenskapen at den endre uttrykk i forhold til lyset. I sterkt, kaldt lys er den grå, mens de brune tonene blir hentet opp slik at uttrykket blir varmere og lunere i mer dempet lys.


STEM FREM ÅRETS VINNER

Uken etter påske kan du stemme på din favoritt til å vinne Hytteprisen 2016. Avstemmingen avsluttes fredag 21. april kl 12.00.

Vinner offentliggjøres på Hyttemagasinets nettside og på våre blogger helgen etter påske. Senest mandag 24.april

VINN PREMIER DU OGSÅ!
På Hyttemagasinets og våre Facebooksider vil det i hele uken etter påske trekkes en daglig vinner  av abonnement og andre premier.

I ukene fremover kan du glede deg over mange fine hyttebilder på vår Instagramkonto.

 Angående avstemningen:

– Det er en stemme pr person.
– Avstemningen løper frem til fredag 21. april kl 12.00
– Resultatet er skjult frem til vinner er kåret.

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.
Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene legges sammen med folkets stemmer.

RELATERTE ARTIKLER

2 Kommentarer

Aud Johansen -

Jeg har vært så heldig å få bo på hytta ei langhelg hos Tove Aufles og det er et fantastisk flott hytteanlegg på en nydelilig plass nært både fjord og fjell!
Bør absolutt vinne!!

Reply
Årets vinner av Hytteprisen! | Hyttebloggen -

[…] i hel fulgte «gapahuken» og smørebua til familien Carlsen (311 stemmer) og den stilrene hytta til familien Aufles (285 stemmer) som var årets favoritt i […]

Reply

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00