Listverk til beiset panel

0 Kommentar

Til hver av panelene har vi dristet oss til å foreslå et listverk som vi mener vil fremheve panelet. Dette bør selvsagt sees i sammenheng med listverket i resten av hytta.

Listverkserien Moderne med “glattkantlook” vi passe alle hvis du ønsker er enkelt utrykk på listverket.


Vår listverksanbefaling til Bukkebrun:

Hvite brede lister med en enkel profil blir lekkert mot dette panelet. Den hvite kontrasten vil fremheve både struktur og farge og gi en spennende og litt dempet effekt.

Listverksserien Antikk, hvitmalt, vil være flott. Antikk er en staselig og tradisjonell list med fine detaljer, som gir vinduet eller døren identitet.

Bukkebrun med stilfult listverk. Også lister i Eik passer fint til denne varme bruntonen.


Vår listverksanbefaling til Setergrå:

Til Setergrå har vi laget en egen listverksserie i beiset utførelse produsert på furu med kvist. Den flate fronten gir et rolig inntrykk og fremhever strukturen i treet når den blir beiset. Samtidig gir den enkle profilen på hver side av listen en myk og elegant overgang til vegg og tak.

Velger du Barokk Setergrå får du et listverk som vil gå ton-i-ton med panelet og en tidløs følelse av «alltid å ha vært der».

Listverksserien Barokk har en diskret bøy (staff) i sin profil, som gir assosiasjoner til den tidstypiske kledningen med samme navn.

Setergrå karmlister


Vår listverksanbefaling til Bekkeblå:

Til Bekkeblå ville vi valgt en hvitmalt listverksserie, eventuelt gulvlister i eik om du har eikegulv.

Uavhengig av om Bekkeblå skal settes opp på en hytte ved fjorden eller bekle en enkel soveromsvegg, vil seriene Klassisk og Tradisjon passe godt til denne panelen.

Begge er klassiske profiler som kan brukes til de fleste interiørstiler. De vil bidra til å fremheve rommet uten at andre detaljer blir borte.

Bekkeblå med hvite fotlister i serien Barokk


Vår listverkanbefaling til Trollhvit:

Til panelet Trollhvit passer både den listverksserien vi har laget til Setergrå – en beiset Barokk – og en helt hvit list. Det kommer an på om du ønsker å fremheve det mørke eller det lyse i panelet.
Trollhvit kan rammes diskret inn med den uprofilerte serier som Moderne og Enkel, men tåler også den svulstige og kraftige Eksklusiv. Utseendet på dører og vinduer blir avgjørende i dette valget.

Trollhvit med listserien Enkel

Vår listverkanbefaling til andre beisede paneler:

Beiset tak og vegg kan rammes diskret inn med den uprofilerte serier som Moderne og Enkel.
Utseendet på dører og vinduer er også avgjørende og det du alltid bør hensynta når du skal velge profil og behandling. Velger du å kjøpe ubehandlet listverk eller glattkanter er det mulig å beise det i tilnærmet samme farge som panelet, men husk at listverksråstoff ofte er kvistfritt og det vil derfor oppleves noe annerledes.
Du kan bestille listverk ferdig behandlet i akkurat den fargen og behandlingen du ønsker.  Listverkserien vi har i naturkvalitet er lagerført i Setergrå som passer det meste. Men du kan bestille den i alle vår beisfarger.

Listverk i naturkvalitet beiset Steingrå. Panelet er profilen Skogen beiset Steingrå.

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00