#4 Klassisk og moderne fjellhytte i logde-stil

1 Kommentar

Finalist nr. 4
Hytteeier: Monica | @modernehytte


Monica og familiens hytte sto ferdig før jul året 2021. Den ligger i øverste rekke mot det nydelige terrenget på Haglebu i Eggedal – et vinterparadis for store og små.

Familien fikk god hjelp med tegning og design fra et arkitektbyrå, med et ønske om en hytte som virkelig gir den gode og vame hyttefølelsen på fjellet. Da hytta sto ferdig har de selv brukt overskuddsmaterialer til å, blant annet, bygge en vedbod.

“Vi ønsket oss lodge-stemning som gir en mørk, lun og rolig stemning, og det har vi fått.”

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Tomten var avgjørende. Den er nabo til et vennepar vi besøkte en alldeles nydelig høsthelg. Etter hvert var det viktig hva ting kostet. Det er en stor hytte, så vi måtte ta fornuftige valg gjennom hele prosessen. Vi ønsket å dele den med hele storfamilien, og trengte derfor mange soverom”

“Vi er fornøyd med det meste. Hytta fungerer veldig godt med mye liv i og rundt seg. Noen på skitur, noen lager hoppbakke, noen skravler, mens andre trekker seg inn i anneks, badstue eller soverom. Alle er enige om at hytta føles lun og koselig. Vi liker godt at den er mørk både på vegger og tak.”

Hytta har en gjennomført stil med MØRKNE granpanel i alle rom på både vegger og tak. Utforinger og listverk er også fra interiørkolleksjonen NORD. Utvendig har Monica og familien valgt NORD Grankledning.

Trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2023

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 25.000 kroner som fordeles på årets topp 3 finalister. Førsteplass får i tillegg besøk, plakett, heder og ære. Årets finalister presenteres i løpet av april på vår hytteblogg, samt våre sosiale kanaler Instagram og Facebook.


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? Kommenter og vinn premier du også!

Juryen vil  gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Alle som kommenterer under finalistene på bloggen, Instagram eller Facebook er med i trekningen av Halvor Bakkes stilige Tenderflame Paarl. Vinneren annonseres på våre sosiale kanaler etter at kåring av Hytteprisen 2023 er fullført.


Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2023.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2024

RELATERTE ARTIKLER

1 Kommentar

VINNERE AV HYTTEPRISEN 2023 – Hyttebloggen -

[…] Hytteprisen 2023 […]

Reply

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00