#3 Nordisk og moderne sjøhytte

0 Kommentar

Finalist nr. 3
Hytteeier: Nina og Thomas | @hyttaisogardskogen


Nina og Thomas sin hytte ligger i Saltnes i Fredrikstad kommune bare 600 meter fra sjøen. De kjøpte tomta i 2021 og startet byggeprosessen allerede samme år.

De har selv tegnet og designet hytta, og ettersom Thomas er tømrer har de også gjort mye av selve byggingen på egen hånd. Hytta måtte ha god plass til hele familien, og de ønsket et luftig og romslig preg med gode lysforhold.

“Vi liker den nordiske stilen med lyse materialer og store vinduer som slipper inn lyset.”

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Det var viktig for oss at hytta var minimalistisk, men samtidig varm og koselig. Vi ønsket en nordisk, lys og tidløs stil innvendig. Utvendig så vi for oss en stil som skulle gli inn i omgivelsene, og ha et begrenset vedlikeholdsbehov.”

Vi er mest fornøyd med de store vindusflatene som slipper inn raust med lys og forsterker den lyse panelen i fellesrommene, den åpne romløsningen mellom kjøkken, spisestue, stue og gang, og den gjennomgående bruken av naturlige materialer”

Hytta har en gjennomgående stil med NORD granpanel i fargen LYSNE i fellesarealene, i kombinasjon med NORD granpanel i fargen BLÅNE på soverommene. Utforinger og listverk er fra de samme kolleksjonene som de respektive rom. Utvendig har Nina og Thomas brukt jernvitrolbehandlet malmfuru.

Trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2023

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 25.000 kroner som fordeles på årets topp 3 finalister. Førsteplass får i tillegg besøk, plakett, heder og ære. Årets finalister presenteres i løpet av april på vår hytteblogg, samt våre sosiale kanaler Instagram og Facebook.

ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? Kommenter og vinn premier du også!

Juryen vil  gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Alle som kommenterer under finalistene på bloggen, Instagram eller Facebook er med i trekningen av Halvor Bakkes stilige Tenderflame Paarl. Vinneren annonseres på våre sosiale kanaler etter at kåring av Hytteprisen 2023 er fullført.

Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2023.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2024

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00