#5 Lun fjellhytte med romslige løsninger

1 Kommentar

Finalist nr. 5
Hytteeier: Hege og Jarl | @fjellrede_hytta


Hege og Jarl har bygget sin drømmehytte Fjellrede Hytta på 135kvm i vakre Tuddal, på solsiden av Gaustablikk i Telemark 820 moh. Innvendig har den stue, kjøkken, fire soverom med dobbeltsenger, to bad og vaskerom.

Hytta er artiktekttegnet og ankom Solheimsbeitet hyttefelt i moduler. På få dager var hytta oppe, før jobben innvendig tok til. Drømmehytta sto ferdig i februar 2023, men de har allerede flere planer så fort snøen smelter.

“Vi ønsket oss en romslig og passe lun hytte med store vindusflater og et hint av tradisjonelle elementer fra en typisk fjellhytte. Når snøen smelter skal vi i gang med å støpe trapp foran hoveddøra, samt lage platting og muligens en pergola som får utsikt over Toskjærvannet.”

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Vi ønsket oss en fargepalett som gjenspeiler det lune i naturen. Fargebruken er stort sett sort, brunt og grønt. Til og med sofaen måtte bli grønn på fjellet!”

Hytta har en gjennomgående stil med SETERGRÅ furupanel i alle rom på både vegger og tak. Utforinger og listverk er også fra interiørkolleksjonen EVENTYR. Utvendig har Hege og Jarl valgt stående furukledning i sort i kombinasjon med enkelte steinpartier.

Trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2023

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 25.000 kroner som fordeles på årets topp 3 finalister. Førsteplass får i tillegg besøk, plakett, heder og ære. Årets finalister presenteres i løpet av april på vår hytteblogg, samt våre sosiale kanaler Instagram og Facebook.


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? Kommenter og vinn premier du også!

IJuryen vil  gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Alle som kommenterer under finalistene på bloggen, Instagram eller Facebook er med i trekningen av Halvor Bakkes stilige Tenderflame Paarl. Vinneren annonseres på våre sosiale kanaler etter at kåring av Hytteprisen 2023 er fullført.


Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2023.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2024

RELATERTE ARTIKLER

1 Kommentar

Bjørn erik Vordahl -

Fjellrede ser utrolig koselig og flott ut, ser ut som alt planlagt til minste detaljer. Flott måte bygd på med hensikt til utsikten.

Reply

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00