#8 Trendy og lys hytte

7 Kommentarer

Hyttepris finalist nr. 8
Hytteeier: Hilde | @Style_byhilde


Hilde og familien har selv tegnet hytta med god veiledning fra en teknisk tegner. Hytta ligger i Longhammeren, et hyttefelt bestående av både tradisjonelle og mer moderne hytter.

Bilde av hytte fra utsiden. Finalist nummer 12. Årets hyttepris 2021.

Familien ønsket et uttrykk som gjorde at hytta gled inn i omgivelsene, samtidig som den også skulle passe inn i den øvrige bebyggelsen på hyttefeltet. Derfor valgte de en tradisjonell, men samtidig moderne hyttestil!

Arbeidet med hytta ble påbegynt sommeren 2018, og de har benyttet et byggefirma til å ta seg av det utvendige arbeidet. Innvendig har det vært stor egeninnsats ettersom familien har gjort det meste selv!

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Utvendig valgte vi stående kledning av typen dobbelfals rett, for å framheve høyden og et mer moderne utsende.”

I tråd med at de ønsket seg en kombinasjon av det moderne og det tradisjonelle valgte de å gå for ferdigbehandlet glattpanel. Det lyse panelet i gran skaper et koselig hyttepreg samtidig som det også er et moderne panelvalg som vil stå godt over tid.

Trematerialer som er brukt på hytta:

Det lyse interiøret i denne hytta et forfriskende pust – her får man lyst til å tilbringe tid!

Trematerialer som er brukt på hytta:

  • God søknad med fine bilder av ferdig hytte. Juryen skulle gjerne sett bilder av hytta fra flere vinkler, nettopp fordi den har noen spennende vinkler.
  • En flott hytte med et eksteriør som harmonerer godt med omgivelsene rundt hytta, det vil si at gråfargen på kledningen sklir inn i fjellet bak hytta.
  • Juryen liker godt hvordan hytteeier har brukt en kombinasjon av stående og liggende kledning for å understreke arkitekturen i hytta.
  • Det at de har tegnet hytta selv er virkelig imponerende!
  • En elegant og frisk hytte! Juryen mener valg av hvitlasert panel og hvite lister til hvite foringer og vinduer, gir en fin helhet som skaper en fin og trivelig atmosfære i hytta!

HYTTEPRISEN 2021

Vi deler ut HYTTEPRISEN i samarbeid med Hyttemagasinet. Premiepotten er 50.000 kroner og førsteplassen får plakett og egen reportasje i magasinet. Alle årets finalister får omtale i aprilutgaven av Hyttemagasinet, samt at de presenteres på vår Instagram og Facebook i løpet av påsken.

ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT?

I år har vi valgt å ikke kjøre en avstemming i tillegg til juryens bedømmelse. Men juryen vil gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer 1, 2 og 3. plass av Hytteprisen fredag 23. april.

Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2021.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2022

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

VINN PREMIER DU OGSÅ!

Alle som stemmer og kommenterer her på bloggen, eller kommenterer på vår instagram-profil, er med i trekningen av Halvor Bakkes vakre lyslykter (2 gavesett á 3 lykter). Vinnere annonseres i uke 17.

RELATERTE ARTIKLER

7 Kommentarer

Nina Surdal -

#8 TRENDY OG LYS HYTTE
Fantastisk flott hytte! Ny, trendy og lys hytte men likevel skapt lunhet med nøye gjennomtenkt materialbruk.Godt lys inn . God takhøyde. Lekker styling:)

Reply
VINNERE AV HYTTEPRISEN 2022 – Hyttebloggen -

[…] Hytteprisen 2021 […]

Reply
Vinner av Uteromsprisen 2022 – Bergene Holm Blogg -

[…] går i år til den arkitekttegnede hagestuen til Hege. 3.plass i årets Uteromspris tildeles en pengepremie på 5.000 […]

Reply
Vinner av Barnas Trepris 2022 – Bergene Holm Blogg -

[…] i årets Barnas Trepris kategori går til den stilige lekestua med buede former og rare vinkler. 3.plass i Barnas Trepris tildeles en pengepremie på 2000 […]

Reply
VINNER AV HYTTEPRISEN 2021 – Hyttebloggen -

[…] Hytteprisen 2021 […]

Reply
Vinner av Småbyggprisen 2022 – Bergene Holm Blogg -

[…] i årets Småbyggpris går til den smarte husvognen med arealeffektiv utnyttelse. 3.plass i Småbyggprisen tildeles en pengepremie på 2000 […]

Reply
Vinner av Eksteriørprisen 2022 – Bergene Holm Blogg -

[…] i årets Eksteriørpris går til det moderne huset inspireret av funkisstilen. 3.plass i Eksteriørprisen tildeles en pengepremie på 3000 […]

Reply

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00