#4 Moderne stil og smarte løsninger på hytta

0 Kommentar

Finalist nr. 4
Hytteeier: Lene og Tommy | @fru_tande


Lene og Tommy har i alle år drømt om å bygge en hytte. Da drømmetomten dukket opp ved Strandvatn i Åmli kastet de seg rundt og realiserte planene sine.

Bilde av hytte fra utsiden. Finalist nummer 4 hytteprisen 2022.

Lene har selv tegnet og designet hytta, gjort farge- og materialvalg samt designet alle de hjemmelagde møblene. Tommy er tømrer og har bygd hytta og laget de hjemmelagde møblene og nisjene.

“Vi valgte å bygge en hytte på ca 70 kvm BRA- og heller finne gode og praktiske løsninger for å utnytte plassen maksimalt. Det føler jeg vi har klart, med innebygde garderobeløsninger, oppbevaring i nesten alle knevegger på hemsen, plassbygde senger og oppbevaring under trappen.”

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Vi har bygd de fleste tremøblene på hytta selv: bord, tv-benk, alle sengene, klesnisjer, trapp med oppbevaring, oppbevaring i knevegger og utemøbler.”

“Vi er mest fornøyd med at vi har klart å utnytte plassen godt. Vi har 15 sengeplasser, og flere soner både nede, på hemsen og ute, der folk kan oppholde seg”

Hytta har en gjennomgående stil med Skumre granpanel i alle rom på både vegger og tak. Utforinger og listverk er også fra interiørkolleksjonen NORD. Utvendig har Tommy og Lene valgt NORD Grankledning samt trykkimpregnerte terrassebord.

Trematerialer som er brukt på hytta:

Hytta har blitt en stram og moderne hytte, med en gjennomgående varm og lun stil og atmosfære.

HYTTEPRISEN 2022

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 25.000 kroner. Førsteplass får pengepremie, besøk, plakett og trofé. Årets finalister presenteres også på vår Instagram og Facebook i løpet av april, samt her på hyttebloggen.

ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT?

I år har vi valgt å ikke kjøre en avstemming i tillegg til juryens bedømmelse. Juryen vil allikevel gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2021.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2023

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

VINN PREMIER DU OGSÅ!

Alle som stemmer og kommenterer her på bloggen, eller kommenterer på vår instagram-profil, er med i trekningen av Halvor Bakkes vakre Rocks Topaz . Vinnere annonseres på våre some-kanaler etter kåring av vinner er gjennomført.

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00