Skisser og hyttetegning

1 Kommentar

Skal du bygge ny hytte finnes det hundrevis av ulike hyttemodeller å velge blant. Hos de fleste hytteleverandører er de behjelpelige med å gjøre tilpasninger slik at du får ei hytte etter akkurat dine behov.

Hos mange kan man også komme med egne skisser og ideer, så tegner de din unike drømmehytte eller kombinerer med sine  hyttemodeller. Velger du  skreddersøm kan du også kontakte egen arkitekt og holde i prosjektet selv. Det som ofte er fint hos hytteutbyggere er at de har ansvar for å følge lovpålagte tekniske standarder og de bygger ofte i modul/byggesett slik at det kan gå ganske raskt.

Skal du derimot gjøre endringer eller bygge på hytta er det lurt å starte med penn og papir og få det du ønsker ned på papiret.

På hytta Ummastøyl ble det etter mye «hyttespaning» og mange skisser og diskusjoner enighet om at det mest fornuftige ville være å bygge et tilbygg som rommet alle nye moderne fasiliteter, slik som kjøkken og bad. På den måten kunne mye av strukturen i den gamle hytta beholdes, og ikke minst stå helt kald.

tegning2_r

Først ble alle rom – med innhold – tegnet på milimeterpapir. Spesielt kjøkken- og baderomsløsning kan det være kjekt å ha tegnet nøye opp på forhånd slik at både vifter, høyskap, varmtvannsbereder og annet er tatt høyde for.

Tegning1_r
Er skissene gode vil en arkitekt raskt kunne tegne dem opp i plan og snitttegninger, slik at de kan sendes til kommunen for godkjenning. Mange arkitekter benytter i dag 3-D programvare slik at du får et godt og riktig inntrykk.

RELATERTE ARTIKLER

1 Kommentar

Petter johnsen -

Stor Klam
Kosse Puss
Stor Kyss

Reply

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00