#5 Totalrenovert hytte fra 1970-tallet

0 Kommentar

Finalist nr. 5
Hytteeier: Laura | @hyttapaevje


Utgangspunktet for denne totalrenoveringen var en hytte fra 1974 som Laura og mannen kjøpte i 2004. Paret har ikke pusset eller renovert nevneverdig før de startet oppussingen av hytta, men hadde i mange år gått med planer om å gjøre endringer.

De bestemte seg for å totalrenovere hele hytta slik den var uten å bygge på eller gjøre strukturelle endringer forutenom uteplassen.

Bilde av hytta til finalist nummer 5 i hytteprisen 2022. Mørk kledning på en renovert hytte fra 70-tallet.

Laura og mannen fortalte at det var krevende å pusse opp hytta ettersom de hadde konkrete ønsker for hva de ville få ut av de 60 kvadratmeterne som var tilgjengelig inne i hytta.

Vi fikk hjelp av snekker til å sette inn nye, større vindu. En rørlegger tok seg av opplegget til vann og avløp. Det elektriske arbeidet gjorde min mann, som er elektriker. Resten av arbeidet gjorde min mann og jeg.

I søknaden forteller paret at de fjernet alle innerveggene og all panel. De endret også inndelingen av rommene på hytta, etterisolerte i både tak og langs vegger, og la ny panel på alle overflater.

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet! Det å kunne sette seg ned og planlegge et slikt prosjekt fra A-Å gjør at resultatet blir personlig og akkurat som vi ønsker. Dette har vært et utrolig artig og til tider slitsomt prosjekt, men vi storkoser oss med resultatet..”

Laura og mannen forteller at de er aller mest fornøyd med at de har fått et ordentlig bad på hytta, og nye store vinduer i hyttestua.

Trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2022

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 25.000 kroner. Førsteplass får pengepremie, besøk, plakett og trofé. Årets finalister presenteres også på vår Instagram og Facebook i løpet av april, samt her på hyttebloggen.

ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT?

I år har vi valgt å ikke kjøre en avstemming i tillegg til juryens bedømmelse. Juryen vil allikevel gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2021.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2023

Med vennlig hilsen Inspirasjonsprisjuryen

VINN PREMIER DU OGSÅ!

Alle som stemmer og kommenterer her på bloggen, eller kommenterer på vår instagram-profil, er med i trekningen av Halvor Bakkes vakre Rocks Topaz . Vinnere annonseres på våre some-kanaler etter kåring av vinner er gjennomført.

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00