Ny, lekker hytte med Bekkeblå og Setergrå

1 Kommentar

Denne flotte nyoppførte Maxbohytta ligger på Kikut på Geilo. Vi synes at den er det perfekte eksempel på hvordan fargene i “Tre Bukkene Bruse” kolleksjonen både kler hverandre og fanger opp fargetonene i andre materialer og flater .  Se bare på hvordan steinen i peisen og panelflatene kler hverandre!

Taket i hytta er i panelet Setergrå og veggene i hytta er Bekkeblå. Fargene på de børstede panelene tilpasser seg godt møblene og interiøret og sklir naturlig inn i den åpne løsningen på denne hytta.

Tøft og gjennomført med sorte detaljer

Den mørke antrasittgrå som er benyttet i vinduer, dører og kjøkkeninnredning gir denne hytte et mye tøffere uttrykk enn om hvitt hadde vært valgt. I denne hytta er alt på et plan er og et åpent romlig allrom krever at alle detaljer er godt planlagt slik som her.

Hytta er i høy prisklasse og har topp kvalitet og utførelse i alle detaljer. Armaturer, stikkontakter og lysbrytere er alle i sort og gir en eksklusiv og gjennomført helhet.

Mix & match

Sammen med Maxbo som er en av byggevarekjedene som selger våre produkter har vi satt sammen fine materialpakker som hyttebyggere kan velge utifra. Det gjør valget lettere og tryggere.

Akkurat som når en skal kjøpe nye ski – det er lettere når noen har satt sammen en pakke med binding og støvel som passer deg.

Skal en klare å få like flotte overganger uten taklist som i denne hytta krever det presisjon og godt snekkerhåndtverk. På denne hytta er panelet satt opp med stor presisjon. Skal du forsøke dette selv bør du vurdere en beiset taklist:)


I denne hytta er det to bad og de fremstår lunere og mer luxuriøse enn på hotell! Store fliser kombinert med panelet Dusty Silver gir utvilsomt et eksklusivt uttrykk, samtidig som de oppleves naturlige og lune.

Dusty Silver er en panel som først er børstet før den er påført beis, og til slutt et subtilt lag sølvskimmer. Den har virkelig blitt en favoritt på baderom både i hus og hytter!

La foring og listverk gå i ett med veggen

Mange synes det er vanskelig med listverk og foringer. På denne hytta følger listverket veggfargen. De stramme ( serien Moderne) listene er beiset Bekkeblå, Setergrå og Dusty Silver. Også foringene er behandlet på samme måte og det gir delikate og sømløse overganger og et rolig helhetsinntrykk.

Ønsker en stilen ton-i-ton look er det lurt å sjekke om listverk og foringer kan behandles slik du ønsker før du tar valget. I dag er det meste listverk hvitt, men vi har også laserte og beisede lister.

Vil du se flere bilder av denne hytta så ligger den til salgs på finn.no og du kan se den her

Det er jo lov å drømme:)

RELATERTE ARTIKLER

1 Kommentar

Jan Petter -

Hei
hvilket dim på panden er brukt på denne hytta ??

Reply

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00