#9 Stavlaftet hytte med moderne uttrykk

1 Kommentar

Finalist nr. 9
Hytteeier: Aud | @Ovrestorlia37


Aud og familien startet drømmeprosjektet for fem år siden. Etter en evig jakt etter den perfekte tomten, og flere humper på veien, stod hytta endelig ferdig i mars 2022.

De ønsket seg en tradisjonell og stor fjellhytte med robuste materialer, og samtidig ha løsninger som utnyttet både plass, lysforhold og utsikt. En lokal tømrer hjalp dem med å realisere drømmen.

“Det er ei stavlaft hytte med moderne preg hvor vi har valgt store vindusflater i alle oppholdsrom med utsikt. Vi har valgt varme, lune jordfarger og hatt fokus på gjenbruk i interiøret. For å skape et helhetlig uttrykk har vi valgt samme beisfarge overalt innvendig. Tømrer har snekret sengene og baderomsinnredningene.”

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Vi er svært fornøyd med den ferdige hytta vår. Den har flere soner som gjør at vi kan dele av og kose oss foran peisen i stavkroa, eller i storstua. En stor felles spiseplass med hyggelig og varm atmosfære. På hovedsoverommet har vi valgt to store vinduer, hvor vi har fantastisk utsikt fra senga. Det er ei hytte med utallige muligheter til å kunne slappe godt av og kose seg.”

Hytta har en gjennomgående stil med stavlaftede vegger og tak, i kombinasjon med trepanel på enkelte rom.

Lignende trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2023

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 25.000 kroner som fordeles på årets topp 3 finalister. Førsteplass får i tillegg besøk, plakett, heder og ære. Årets finalister presenteres i løpet av april på vår hytteblogg, samt våre sosiale kanaler Instagram og Facebook.


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? Kommenter og vinn premier du også!

Juryen vil  gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Alle som kommenterer under finalistene på bloggen, Instagram eller Facebook er med i trekningen av Halvor Bakkes stilige Tenderflame Paarl. Vinneren annonseres på våre sosiale kanaler etter at kåring av Hytteprisen 2023 er fullført.

Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2023.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2024

RELATERTE ARTIKLER

1 Kommentar

Unni Rønningstad Ottosen -

Nyydelig hytte ,flott fargevalg og får naturen inn i hytta , det liker jeg 👍

Reply

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00