#5 Hytta på Høyvik – Drømmen om et eget fristed

0 Kommentar

Finalist nr. 5
Hytteeier: Nina | @hytta_paa_hoyvik


Familien ønsket et fristed for avslapning til helger og ferier og bestemte seg for å tegne og bygge sin egen hytte under koronapandemien. De falt for den nydelige utsikten og umiddelbar tilgang til natur og sjøliv, noe som gjorde stedet til det perfekte valget. Med mannen som byggingeniør og kona som driver boligstyling firma, ble hytteprosjektet deres felles store prosjekt sammen.  

De hadde et ønske om å fullføre prosjektet så raskt som mulig, så de gikk til innkjøp av en campingvogn og plasserte den på tomten. Dette ble deres midlertidige hjem, noe som gjorde det mulig for dem å tilbringe hver eneste ledige helg sammen med sine to små barn i byggeprosessen. På denne måten kunne de flytte inn i den nybygde hytta etter omtrent åtte måneder. Målet var å bygge en arealeffektiv hytte innenfor budsjettets rammer, med naturen, utsikten og bruken av treverk som sentrale elementer.

“Vi har bygget hele hytten i tre, innvendig har vi ubehandlet glattpanet i furu som skal beises, og utvendig har vi stående dobbelfalset beiset i fargen steingrå. Vi har bygget terrasse rundt store deler at hytten,
foreløpig ubehandlet “

Utdrag fra søknaden til Hytteprisen

“Prosjektet har gått over all forventning, vi er superfornøyde med hvordan hytten ser ut, planløsning, og ikke minst at vi har fått bestemme alt selv fra bunn og uten byggeklausul. Vi sitter igjen med mange gode minner av byggeprosessen fra start til slutt. Nå har vi landet og kan nyte vårt eget fristed “

Trematerialer som er brukt på hytta:

HYTTEPRISEN 2024

Vi deler ut HYTTEPRISEN med en premiepott på 30.000 kroner som fordeles på årets topp 3 finalister. Førsteplass får i tillegg besøk, plakett, heder og ære. Årets finalister presenteres i løpet av april på vår hytteblogg, samt våre sosiale kanaler Instagram og Facebook.


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? Kommenter og vinn premier du også!

Juryen vil  gjerne høre hva du tenker rundt de ulike finalistene – legg igjen en kommentar her på bloggen, eller på vår Facebook eller Instagramkonto. Juryen vil lese gjennom alle kommentarer og innspill før de kårer vinner av hytteprisen.

Alle som kommenterer under finalistene på bloggen, Instagram eller Facebook er med i trekningen av Halvor Bakke Castello Putetrekk Ull Grå. Vinneren annonseres på våre sosiale kanaler etter at kåring av Hytteprisen 2024 er fullført.


Hytteprisen – noe for deg?

Juryen ser etter alle typer hytteprosjekter som viser inspirerende bruk av tre. Søknadsfrist er 1. desember 2024.
Klikk her for å søke på HYTTEPRISEN 2025

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* Jeg ønsker å kommentere og godkjenner at denne websiden lagrer mine kommentardata.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00