HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Forsidesak, Hytteprisen 2016

Årets vinner av Hytteprisen!

Den flotte fjellhytta til Christina og Sturla Rooth vant årets Hyttepris og 50.000 kroner.Stue oppe med utsikt ut og glassrekkverk copy
De ni flotte Hytteprisfinalistene ble valgt ut av Inspirasjonsprisens fagjury, og juryens stemmer ble lagt til rekordmange publikumsstemmer.

Her kan du se vinnerprosjektet som viser mye inspirerende bruk av tre både utvendig og innvendig.

Over 2000 stemmer og tett i teten

Vinnerprosjektet fikk kun 20 stemmer mer enn 2. plassen som ble den unike hytta til familien Guldvik med 638 stemmer.
På 3.plass kom den spennende mikrohytta i Kragerø med 319 stemmer.

Hakk i hel fulgte «gapahuken» og smørebua til familien Carlsen (311 stemmer) og den stilrene hytta til familien Aufles (285 stemmer) som var årets favoritt i fagjuryen.

Fjorårets og tidenes første vinner av Hytteprisen ble familien Martinsens flotte hytte i Viksfjord. Du kan se bilder fra premieoverrekkelsen her.Fjorårets vinner av Hytteprisen

Vi håper du har latt deg inspirerende av bruken av TRE i alle de 9 flotte hytteprosjektene fagjuryen i år har valgt til finalister.

Senere i sommer vil vi besøke vinnerhytta og dere vil kunne bli med på besøket gjennom en egen reportasje i Hyttemagasinet!

7 kommentarer

 • Sølvi lund ved

  Fantastisk fin hytte.

  Svar

 • Ingebjørg ved

  Hytte nr. 1 er fantastisk! Snakk om et godt stykke arbeid av en hel familie. Ekte håndverk fra gulv til tak, med kreative detaljer og løsninger i alle rom. Min stemme går til Thomas og Cathrine Guldvik – finalist nr. 1 !

  Svar

 • Kjersti ved

  Håper nr 7 – mikrohyttene vinner! Flott, spennende og innbydende hytte ute i skogen!

  Svar

 • Nikolay ved

  Æ stæmme på gammelfjøse hans Julius, Trygve, Torbjørn å Sigbjørn Westgård 👍

  Svar

 • Sturla Leirvik ved

  Fin hytte

  Svar

 • Tonje Andresen ved

  Mikrohytta Kronen – nr. 7 er en fantastisk liten hytte med nydelig beliggenhet og spennende valg av materialer. Her finner du roen : )

  Svar

 • Sonja Bråten ved

  En flott hytte med mye personlighet og sjarm. Flotte fargevalg og mange kreative løsninger, harmonisk interiør. Fin romdeling og arkitektur. Peisen et smykke i seg selv. Lun og hjemmekoselig hytte.

  Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.