HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Finalister til Hytteprisen 2015

Lun og rustikk fjellhytte

Påske_1000Familien Nilsen overtok familiehytta i Lyngdal i 2008. Hytta var en typisk fjellhytte med gulnet panel, stedsbygd kjøkken, sommervann og solcellestrøm. Før_1000For to år siden bestemte Rita og Egil Nilsen seg for å begynne å renovere hytta og startet med å  skifte panel på kjøkken og i stue på nytt, samt skiftet kjøkkeninnredning. Spiseplass_1000Stua og kjøkkenet har fått et lunt og vakkert uttrykk med beiset glattpanel i fargen Drivvedgrå.  Familien ønsket mer plass og i 2014 bygget de et tilbygg på 36 m2. Tilbygget følger den opprinnelige stilen på hytta med rektangulær kledning og gress på taket.Under bygging_1000De fortsatte med det panel i Drivvedgrå i gangen i det nye tilbygget ettersom den skulle kobles sammen med den gamle hytta. Gang_1000På soverom og bad ønsket Rita og Egil et annet uttrykk, men som likevel harmonerte, og da de fant panelene i Tre bukkene Bruse kolleksjonen  og oppdaget fargen Setergrå var det ikke mer å lure på. Bad_1000Med børstet struktur på panelet passet det helt perfekt til den rustikke stilen på hytta.Gostol_1000

Er dette din favoritt til å vinne Hytteprisen?
Fra den 22.-28. 02. 2016 kan du stemme på din favoritt her på Hyttebloggen og på byggebloggen vår. Du kan vinne fine premier som abonnement på Hyttemagasinet , beis fra interiørkolleksjonen TRE bukkene Bruse eller effektlakk fra interiørkolleksjonen Diamonds & Pearls hvis du forteller oss at du har stemt på vår facebookside eller siden til Hyttemagasinet.

Klikk HER for å stemme
Hvis ikke linken virker er det fordi du enten er for tidlig eller for sent ute til å stemme:)
Da håper vi du vil stemme neste år eller har du bygget hytte og benyttet TRE som materiale håper vi selvsagt at du søker Hytteprisen!

 

 

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.