HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Interiørdetaljer

Gardiner

Det finnes etter hvert et stort utvalg av gardiner som passer fint på ulike typer hytter. Tykke, tynne, lystette, ull, lin, bomull, stripete, rutete osv osv. Det ble hentet mange gardinprøver før hytta stod ferdig.

Drømmen var tykke, lange gardiner i ull, med striper i blått, grått, beige og offwhite. Men da hytta stod ferdig og prøvene ble testet, falt valget på helt enkle offwhite gardiner. Jammen godt vi ikke hadde kjøpt metervis med dyrt stoff (for mange av hyttegardinstoffene er ubehagelig dyre) og sydd dem på mål! Kan vel egentlig takke mannen på hytta for det…..

Panelte vegger i Drivved og Setergrå og heltre eikegulv gir liv og lunhet i hele hytta, men for at rommene ikke skulle fremstå for mørke, ble lyse gardiner en fin balanse.

Gardin

Disse er fra Skeidar og heter Boston. De kommer ferdig med emaljeringer, er tykke og faller pent. Når hytta stenges, trekkes gardinene for og hindrer innsikt.

 

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.