HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Hytteprisen 2017

10# Boblebad i snøeldorado

Hytteeier: Svein Kaland
Hvor ligger hytta: Myrkdalen, Voss 

Myrkdalen er en av Norges mest sikre snørike plasser.
hyttaEtter at familien Kaland kjøpte hytte der undersøkte de om det var mulig å sette opp en gapahuk med jacuzzi på tomten. Svaret fra kommunen var at de kunne søke, men det ville sannsynligvis ville bli avslag da det var over 15 kvm. Men, siden hytta var mindre en reguleringsplanen tillot kunne de bygge på hytta inntil 50 kvm.
Da søkte Svein like godt utvidelse.

grunnmur stenderverk takDet som startet med ønske om å bygge en frittstående gapahuk, endte opp med et påbygg på 48kvm.

Når tilbygget ble så stort fikk de også plass til ny, stor spisestue. Inne er det valgt ferdig malt panel i tak og stående villmarkspanel på vegger.villmarkspanel spisestueDen første tanken om å bygge en delvis overbygget åpen løsning hvor jacuzzien kunne stå under tak ble videreforedlet til en løsning med skyvedører, for selv å kunne velge når vinteren skulle slippes inn.takvindu

Påbygg på en laftet tømmerhytte kan være en utfordring, da det ikke er lett å endre på eksisterende konstruksjon. laft tette

Svein har selv planlagt, tegnet og bygget tilbygget på hytten. Under ser du før og etterbilde av hyttefasaden.hyttafor ferdig

Tilbygget har blitt et samlingspunkt som familien koser seg med hele året.

utsidevinduJuryen synes denne laftehytten har løst tilbygget smart med en delt løsning med stein på veggene ute. Spesielt takvinduet og de synlige takstolene gjør at jacuzziområdet fremstår luftig og nesten utendørs.


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? 

28.-mars og i hele påsken kan du stemme på din favoritt til å vinne HytteprisenAvstemmingen avsluttes 04. april kl 12.00.

Vinner kontaktes og offentliggjøres på Hyttemagasinets nettside og på våre blogger helgen etter påske. Senest mandag 9.april.


VINN PREMIER DU OGSÅ!

Alle som stemmer er med i trekningen av kinobilletter til hele familien. Vinner offentliggjøres fredagen etter avstemming er avsluttet.
På Hyttemagasinets og våre Facebooksider vil det i hele uken etter påske trekkes en daglig vinner  av abonnement og andre premier.

I påsken kan du glede deg over mange fine hyttebilder på vår Instagramkonto.


Angående avstemningen:

– Det er en stemme pr person.

– Avstemningen løper frem til onsdag 04. april kl 12.00

– Resultatet er skjult frem til vinner er kåret.

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.

Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene skal vektes 50/50 med publikumsstemmene og legges sammen med folkets stemmer.

13 kommentarer

 • Helge Pedersen ved

  Falt for den tidløse ytterveggen med flott norsk gråstein ??

  Svar

 • Eirik Vikane ved

  #10 har praktisk og flott tilbygg

  Svar

 • Tore Haugland ved

  Fantastisk flott hytte

  Svar

 • John Arne Nilsen ved

  Kjempefint ☺️

  Svar

 • Petter Dahl ved

  Jeg har valgt å stemme på Nr 10 (kaland) pga. at han har klart å balansere valget av materialer , planlagt tilbygget slik at dette ikke ser ut som et tilbygg men som en naturlig del av det opprinnelig bygget.

  Svar

 • Hans Jacob Sortland ved

  Både praktisk og veldig flott!

  Svar

 • Rune Røst ved

  nr 10 Fornuftig bruk av matriell

  Svar

 • Dag Krogstsd ved

  Hytte kr 10. Elegant løsning!

  Svar

 • George-Harald Leroy ved

  Hytte nummer 10. En god loesning og flott valg av materialer.

  Svar

 • Espen Mikalsen ved

  Hytte nr 10. Flott kombinasjon av materialer.

  Svar

 • Harald Torbjørn Klepsvik ved

  Flott kombinasjon

  Svar

 • Turid Sæbl ved

  Fulgte med på byggingen da vi går mye turer oppover svingene. Ble et supert tilbygg. Kan tenke meg det blir mye benyttet.

  Svar

 • Arvid Magnar Birkeland ved

  Kombinasjonen tømmer og naturstein passet meget bra. Lacuna Foldedør gjør oppholdsrommet til ett ute-rom på fine dager og holder tett på værharde årstider.

  Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.