HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Bygge nytt eller pusse opp?

Skisser og hyttetegning

Etter mye «hyttespaning» og mange skisser og diskusjoner, ble det enighet om at det mest fornuftige ville være å bygge et tilbygg som rommet alle nye moderne fasiliteter, slik som kjøkken og bad. På den måten kunne mye av strukturen i den gamle hytta beholdes, og ikke minst stå helt kald.

tegning2_r

Først ble alle rom – med innhold – tegnet på milimeterpapir. Spesielt kjøkken- og baderomsløsning kan det være kjekt å ha tegnet nøye opp på forhånd slik at både vifter, høyskap, varmtvannsbereder og annet er tatt høyde for.

Tegning1_r
Er skissene gode vil en arkitekt raskt kunne tegne dem opp i for eksempel AutoCad, slik at de kan sendes til kommunen for godkjenning.

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.