HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Hytteprisen 2016

Finalist nr. 8: Bevisste valg skapte hyttedrømmen

Hytteeier: Siv Heidi Eikemo Stavik med familie
Hytte i Gjesdal kommune i Rogaland

Familien Stavik har gjennom å tilpasse standardleveransene til sin nybygde hytte skapt en flott fritidsbolig til sin familie på 6 personer. Der det var beskrevet ubehandlet furu og hvitmalt standard listverk sørget de for å bytte dette med ferdigbehandlede produkter med mer personlighet. Trapp2 Trapp Detaljer som at hjørnelistene er beiset i samme farge som panelet skaper flotte overganger.Stue1

La vekt på gode lysforhold

De satte også inn flere vinduer i stua/kjøkkenet som gir gode lysforhold i hytta og med sammenhengende vinduer på 3 av veggene kan de se ut i alle retninger.HoestVinterHos Sørbø Trelast i Stavanger opplevde de god service og punktlig levering. Noe av listverket måtte de spesialbestille da det ikke var i standardsortimentet, men dette ble også levert til avtalt tidspunkt.
Selv om mye av de innvendige materialene ble levert ferdig behandlet har det vært mye arbeid med beising, terrassebygging og montering.Bygge Bygge terrasse MontereBeise2

Alle rom med unntak av soverom og bad har panelet Setergrå på veggene og listverk i serien Barokk (en kvalitet som matcher panelet) og det gråpigmenterte furugulvet. Gulvet er Sødra Grigio i børstet furu. Knagg SofaDe ville også ha en kvist, og har fått fine soverom og funksjonell loftstue. SkraatakLofsstue 2.etgLyngBåde de og hytteleverandøren måtte erkjenne at sluttresultatet ble meget bra.

For juryen handler det ofte om materialvalg og farger når de velger ut sine favoritter, og mener Siv Heidi og familien har truffet godt med sine valg.Toalett

Det er nok liten tvil om at familien koser seg på denne fine plassen til alle årstider!Beliggenhet

STEM FREM ÅRETS VINNER

Uken etter påske kan du stemme på din favoritt til å vinne Hytteprisen 2016. Avstemmingen avsluttes fredag 21. april kl 12.00.

Vinner offentliggjøres på Hyttemagasinets nettside og på våre blogger helgen etter påske. Senest mandag 24.april

VINN PREMIER DU OGSÅ!
På Hyttemagasinets og våre Facebooksider vil det i hele uken etter påske trekkes en daglig vinner  av abonnement og andre premier.

I ukene fremover kan du glede deg over mange fine hyttebilder på vår Instagramkonto.

 Angående avstemningen:

– Det er en stemme pr person.
– Avstemningen løper frem til fredag 21. april kl 12.00
– Resultatet er skjult frem til vinner er kåret.

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.
Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene legges sammen med folkets stemmer.

1 kommentar

  • Siri Hanasand ved

    Valg som både ivaretar følelsen av rom og god plass samtidig som man får den lune følelsen man gjerne vil ha på hytta. Liker at materialvalg, farger og detaljer henter inspirasjon fra naturen

    Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.