HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Finalister til Hytteprisen 2015

Kvalitet i hvert spikerslag

Skumring_1000Hytta til Gunn Hege og Stig Jostein Svendsen ligger på Ølnesseter og her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Hytta har treverk som hovedmateriale med innslag av stein/skifer og med torv på taket.  Bygging_1000Paret har tegnet hytta selv med bistand fra sivilarkitekt Tom R. Kristiansen. Stue_1000Målsettingen var å få en hytte med god romutnyttelse og plass til mange personer – uten å bygge altfor stor hytte. Peis_1000Det er lett å se at materialvalg har vært viktig for paret, og de har lagt stor vekt på kvalitet fremfor billigste løsning. Kjøkken_1000Gunn Hege og Stig roser håndverkerne som har utført alle arbeider er på en glimrende måte, til tross for at hytta har mange kompliserte tekniske løsninger. 2etasje_1000Trapp_1000Dette medførte at en del materiell ble spesialbestilt på mål og levert av et lokalt snekkerverksted.  Terrasse_1000Paret er strålende fornøyd med sin nye flotte hytte, og spesielt den gjennomgående kvaliteten på materiell og utførelse, og at hytta er tilpasset tomten og området.

Er dette din favoritt til å vinne Hytteprisen?
Fra den 22.-28. 02. 2016 kan du stemme på din favoritt her på Hyttebloggen og på byggebloggen vår. Du kan vinne fine premier som abonnement på Hyttemagasinet , beis fra interiørkolleksjonen TRE bukkene Bruse eller effektlakk fra interiørkolleksjonen Diamonds & Pearls hvis du forteller oss at du har stemt på vår facebookside eller siden til Hyttemagasinet.

Klikk HER for å stemme
Hvis ikke linken virker er det fordi du enten er for tidlig eller for sent ute til å stemme:)
Da håper vi du vil stemme neste år eller har du bygget hytte og benyttet TRE som materiale håper vi selvsagt at du søker Hytteprisen!

 

2 kommentarer

  • Gunn Hege Svendsen ved

    Bildet av trappen er tatt før trappen ble ferdig. Det er montert rekkverk i herdet glass med håndløper i eik i samme utførelse som trappetrinnene.

    Svar

  • Anne Helene Lileng ved

    Hytta er stilmessig og utrolig flott samtidig som den er hjemme koselig og harmonisk. En verdi vinner.

    Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.