HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Finalister til Hytteprisen 2015

Materialene spiller på lag

image1Sveinung Wiig Andersen og Eva Dønnestad ville ha noe annet enn laftetrenden og rendyrket nostalgi, og ønsket seg mye lys og luft da de fant sin drømmetomt på Gautefall. 01Eva og Sveinung har bygget en moderne hytte med store vinduer, der de har latt tre og stein spille på lag med naturen rundt hytta. 07Berg, lyng og små furuer er en viktig del av uteplassene og målet var å få ting til å spille på lag og gli naturlig sammen. bygger2_1000Utgangspunktet deres var en stor, åpen tomt. 05Tomten ligger på en åskam med fin utsikt mot øst, sør og vest, men finest mot sørøst. Utsikten, vind- og solforhold ble tatt nøye hensyn til da hytta og uteplassen ble tegnet og bygget. Stue_1000Dermed ga mye seg selv: enkle materialvalg der tre og stein spiller på lag var den bærende idèen. image2Mest fornøyd er de med at materialvalgene der de ulike elementene spiller sammen fungerer så godt.Trapp_1000Kjøkken_1000 Familien er glade i det store, lyse allrommet med kjøkken og stue. De er også godt fornøyd med å ha fått –ikke bare en-men mange ulike uteplasser vi kan skifte mellom etter vær og vind.

Er dette din favoritt til å vinne Hytteprisen?
Fra den 22.-28. 02. 2016 kan du stemme på din favoritt her på Hyttebloggen og på byggebloggen vår. Du kan vinne fine premier som abonnement på Hyttemagasinet , beis fra interiørkolleksjonen TRE bukkene Bruse eller effektlakk fra interiørkolleksjonen Diamonds & Pearls hvis du forteller oss at du har stemt på vår facebookside eller siden til Hyttemagasinet.

Klikk HER for å stemme
Hvis ikke linken virker er det fordi du enten er for tidlig eller for sent ute til å stemme:)
Da håper vi du vil stemme neste år eller har du bygget hytte og benyttet TRE som materiale håper vi selvsagt at du søker Hytteprisen!

 

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.