HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Finalister til Hytteprisen 2015

Fjell og furuer fikk stå i fred

drengs36_1000I denne flotte hytta er det mye tre inne som ute!sør_balkong_1000
Familiehytta på Drengsåsen i Larvik ble bygget i 1959. Den ble da oppført av rivningsmaterialer og bygget av familie og venner. Hytta har blitt påbygd med jevne mellomrom, var upraktisk og med noen rom som ble brukt lite. Det viste seg at deler av hytta var råtten. Med andre ord var den klar for skikkelig oppussing, og familien Martinsen måtte ta et valg – enten pusse opp, eller rive hele og bygge en helt ny hytte!
dekke_1000Det ble det siste. Nå har de en hytte som er praktisk og full av lys. stue_1000Treverk dominerer alle rommene – stue og kjøkken har lasert glattpanel, mens andre har kryssfiner på veggene.gang_1000
Det har vært særlig to prinsipper som har vært viktige for familien Martinsen: Ingen trær skulle felles, og det skulle ikke sprenges vekk fjell. Begge klarte de å overholde! Takene er uten lister, men de har likevel klart å lage flotte overganger fra vegg til tak!
kjøkken_1000Nina liker også godt at det ikke er skjøter på panelet inne (glattpanel) eller på kledningen ute (dobbelfals tett i 3 bredder).øst_1000Med ny kledning og god beskyttelse vil familien igjen kunne glede seg over hytta mellom furutrærne i mange år.beising_1000

Er dette din favoritt til å vinne Hytteprisen?
Fra den 22.-28. 02. 2016 kan du stemme på din favoritt her på Hyttebloggen og på byggebloggen vår. Du kan vinne fine premier som abonnement på Hyttemagasinet , beis fra interiørkolleksjonen TRE bukkene Bruse eller effektlakk fra interiørkolleksjonen Diamonds & Pearls hvis du forteller oss at du har stemt på vår facebookside eller siden til Hyttemagasinet.

Klikk HER for å stemme
Hvis ikke linken virker er det fordi du enten er for tidlig eller for sent ute til å stemme:)
Da håper vi du vil stemme neste år eller har du bygget hytte og benyttet TRE som materiale håper vi selvsagt at du søker Hytteprisen!

 

 

 

 

3 kommentarer

 • Kari ved

  Kjempeflott! Koselig og stilig. Årets vinner!

  Svar

 • Heidi Bakke Hansen ved

  Spennende arkitektur. Passer godt i terrenget. Mye lys og utsikt.

  Svar

 • Anette Eggan Laskemoen ved

  Helt klart en soleklar vinner! For en hytte!

  Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.