HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Andre hytter til inspirasjon, Trollhvit

Moderne helårshytte

Denne vakre hytta ligger i Bamble i Telemark. Sivilarkitekt Marit Fåsetbru har tegnet hytta, hvor eierne har sjøutsikt og egen bryggeplass.

Med gjennomgående bruk av beiset panel har hytta et tydeligere helårspreg enn mange sørlandshytter. Samme type panel i hele hytta en roligere atmosfære enn om eierne hadde benyttet mange farger og profiler.
Panelet Trollhvit kan du lese mer om på vår interiørblogg.

Vil du lese mer og se flere bilder av denne flotte hytta som var finalist til Interiørprisen 2013 kan du lese innlegg på byggebloggen her.

Trollhvit hytte 2

2 kommentarer

 • Unni aarstad ved

  Heisann;)
  For en flott hytte dette var.
  Vi driver selv med et hytteprosjekt der vi pusser opp en gammel hytte ved sjøen. Vi har valgt trollhvit panel og har derfor kommet over bildene fra denne hytten på leting etter gode tips og ideer.
  Vi lurer hva slags type takpanel dere har brukt her? Ser på bilde der måkene er. Er det samme panel i taket over hele hytten? Og er panelet satt opp med «luftespalte»

  Håper på svar

  Mvh unni og jarle

  Svar

  • Bergene Holm ved

   Hei Unni og Jarle,

   Vi har gått tilbake til søknaden for å se om vi kunne finne ut av hvilket panel som er benyttet i taket. Dessverre fant vi ikke svaret umiddelbart, men vi har sendt en mail til hytte-eierne. Det ser riktignok ut til at det er panelprofilen skygge rett beiset i drivvedgrå. Det er en not og fjær panel.
   Har dere flere tekniske spørsmål eller ønsker hjelp til å velge blant profiler og listverk kan dere sende en mail til oss ( hvm@bergeneholm.no )og vi kan hjelpe dere mer personlig:)

   /Hege

   Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.