VINNER AV HYTTEPRISEN 2021

Det var tett i teten i år. Hele 5 av hyttene gikk inn og ut av pallplassering før juryen klarte å enes om topp tre. Kommentarer fra folket har blitt lest og ble med inn i diskusjonene. Juryen ser først og fremst etter inspirerende bruk av tre og prosjekter hvor bruk av tre utgjør forskjellen. Videre har juryen søkt å finne prosjekter som gir en bredde i løsninger og materialvalg, slik at vinnerne også kan inspirere og representere flest mulig hytteeiere i Norge. Vi gratulerer:

#1 | Therese | @nyte_bu

Årets vinner er et prosjekt som juryen mener kan inspirere alle dem som har kjøpt eller arvet en eldre hytte, eller har en hytte som det rett og slett er på tide å oppdatere og pusse opp.

Prosjektet er et strålende eksempel på hvordan en hytte kan fremstå moderne og med dagens løsninger, uten at sjel og karakter blir helt borte.

Beviste materialvalg og helhetlig og pen bruk av tre både inne og ute utgjør den største forskjellen i oppgraderingen og har resultert i en hytte som er blir en god investering for eierne, både på kort og lengre sikt.

Vi gratulerer Therese og familien med seieren, vi gleder oss til å komme på besøk!

#2 | Linda og Torje | @lindawage

Årets andreplass er en lekker hytte hvor stor egeninnsats har gitt et helhetlig og flott resultat. Hytta er trendy i bruk av farger og materialer og vil særlig inspirere hytteeiere som liker den moderne og eksklusive hyttestilen.

Hytta har helhetlig bruk av panel i ulike bredder og tilpasset fargevalg på lister og foringer for å få gode overganger i hele hytta. Særlig tror juryen at mange vil plukke opp løsninger og elementer fra baderommet og det flotte kjøkkenet.

Utvendig har hytta fått en tilpasset og fin liggende kledning og en terrasse som inviterer til aktivitet og uteliv, bygget i holdbare materialer som vil stå seg godt over tid.

#3 | Hilde og Thomas | @style_byhilde

Tredjeplassen går i år til en hytte som har et litt utradisjonelt formspråk og som juryen mener kan inspirere både de som har en fjellhytte og de som har hytte ved fjord eller sjø.

Juryen liker hvordan bruk av kledning og fargevalg på hytta, forsterker hyttas arkitektur, samtidig som hytta sklir godt inn i omgivelsene. Å tilpasse seg omgivelsene bør alltid være et viktig element i valg av form, materialer og farge på hytter.

Det lyse interiøret med hvitlaserte tak og vegger, er en kontrast til dagens mørke strømninger, men viser at et slikt valg også gir et naturlig, lunt og tidløst inntrykk. Samtidig får hytta et helårspreg, et mål som kan være aktuelt for mange hytteeiere.

Gode inspill til juryarbeidet

Juryen har dette året etterspurt publikums tanker og innspill rundt de ulike finalistene. Juryen har lest gjennom alle kommentarer og tatt de med i vurderingen av årets 1, 2 og 3 plass i årets hyttepris. Alle som har kommentert har vært med i trekningen av Halvor Bakkes nye Rocks Topaz telykt (2 gavesett). Vinnere har blitt kontaktet.

Hytteprisen 2022

Kjenner du noen som blir ferdige med et hytteprosjekt i løpet av 2021? Da håper vi du tipser dem om Hytteprisen. Søknadsfrist er 1. desember. Sommerhytte, vinterhyttte, fjordhytte, skogshytte, fjellhytte, stor hytte, liten hytte, tilbygg, anneks… alle kan søke – alle kan vinne!

Finalist 2018.


Related posts

Omgjort hytte fra 80-tallet ble årets vinner

#8 Trendy og lys hytte

#7 Lekker oppusset hytte fra 60-tallet

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. Les mer