Lun og rustikk fjellhytte

 

Familien Nilsen overtok familiehytta i Lyngdal i 2008. Hytta var en typisk fjellhytte med gulnet panel, stedsbygd kjøkken, sommervann og solcellestrøm.

For to år siden bestemte Rita og Egil Nilsen seg for å begynne å renovere hytta og startet med å  skifte panel på kjøkken og i stue på nytt, samt skiftet kjøkkeninnredning.

Stua og kjøkkenet har fått et lunt og vakkert uttrykk med beiset glattpanel i fargen Drivvedgrå.  Familien ønsket mer plass og i 2014 bygget de et tilbygg på 36 m2. Tilbygget følger den opprinnelige stilen på hytta med rektangulær kledning og gress på taket.

De fortsatte med det panel i Drivvedgrå i gangen i det nye tilbygget ettersom den skulle kobles sammen med den gamle hytta.

På soverom og bad ønsket Rita og Egil et annet uttrykk, men som likevel harmonerte, og da de fant panelene i Tre bukkene Bruse kolleksjonen  og oppdaget fargen Setergrå var det ikke mer å lure på.

Med børstet panel passet Setergrå helt perfekt til den rustikke stilen på hytta.

 


Er dette din favoritt til å vinne Hytteprisen?
Fra den 22.-28. 02. 2016 kan du stemme på din favoritt her på Hyttebloggen og på byggebloggen vår. Du kan vinne fine premier som abonnement på Hyttemagasinet , beis fra interiørkolleksjonen TRE bukkene Bruse eller effektlakk fra interiørkolleksjonen Diamonds & Pearls hvis du forteller oss at du har stemt på vår facebookside eller siden til Hyttemagasinet.

Klikk HER for å stemme
Hvis ikke linken virker er det fordi du enten er for tidlig eller for sent ute til å stemme:)
Da håper vi du vil stemme neste år eller har du bygget hytte og benyttet TRE som materiale håper vi selvsagt at du søker Hytteprisen!

 

 

Related posts

3# Frihet med flere små bygg

1# Ekte hyttefølelse med gjenbruk og smarte løsninger

6# Gapahuken som ble den nye favorittstua

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. Les mer