VINNER AV HYTTEPRISEN 2020

#1 | Roger

Det ble det flotte annekset til Roger som ble den heldige og verdige vinneren av Hytteprisen 2020. Det gjennomførte annekset fikk desidert flest publikumsstemmer og var prosjektet som fikk nest flest stemmer fra juryen. Totalt sett ble det mange nok stemmer til å dra seieren i land. Vi gratulerer så mye og gleder oss allerede til besøk!

Gjennomført og koselig publikumsfavoritt.

#2 | Marianne Hagen

På en solid 2. plass kom den “ekstreme oppussingen” av hytta til Marianne . Juryen lot seg også begeistre av forvandlingen fra 80-talls hytte til en moderne 2020 hytte, og gav flest av sine stemmer til denne finalisten.

Inspirerende hytteforvandling.

#3 | Carola Hiller

Mange har latt seg sjarmere av hytteprosjektet til Carola , som totalt sett fikk 3. flest av alle stemmene. De har klart å ta vare på hyttas sjel, samtidig som den har blitt utvidet og modernisert. Vi gratulerer!

Fra 56 m2 til 96 m2 i kombinasjonen lunt og lyst.

Rekordmange stemmer!

7 flotte og inspirerende prosjekter kom gjennom nåløyet som finalister til årets Hyttepris. Alle hyttene har de siste ukene fått mange hyggelig kommentarer og tilbakemeldinger og skapt mye engasjement på mange sosiale kanaler. Det er særlig hyggelig i en periode hvor hyttefolket ikke har hatt mulighet til å bruke hytta som normalt.

Vi har arrangert Hytteprisen i mange år og alltid hatt mye engasjement, men aldri så mye som i år. Mange har nok savnet hyttelivet og nesten 2900 personer har vært innom Hyttebloggen og stemt på sin favoritt. Publikumsstemmer og juryens stemmer teller 50%/50%, og totalt sett er det dermed 5800 stemmer som er fordelt på finalistene.

Inspirasjon og materialbruk

Fagjuryen bruker alltid mye tid på å studere og diskutere de ulike prosjektene. Det finnes mange typer hytter i Norge og det er juryens oppgave å sørge for en bredde blant finalistene. Også i år er det god materialbruk, godt håndverk, forhold til omgivelsene og evnen til å inspirere, som er vektlagt av juryen. Og aller mest det siste punktet, det heter tross alt Inspirasjonsprisen.
Ofte er fagjury og publikum helt samstemt i hvilket prosjekt de finner mest inspirasjon, men det hender også at det  er ulike favoritter. Det er derfor alltid spennende og gøy å se utslagene fra publikum. Tusen takk til alle dere som har vært innom og stemt og kommentert. Det gir inspirasjon også til oss som arrangerer prisen.

Hytteprisen 2021

Kjenner du noen som blir ferdige med et hytteprosjekt i løpet av 2020? Da håper vi du tipser dem om Hytteprisen. Søknadsfrist er 1. desember. Sommerhytte, vinterhyttte, fjordhytte, skogshytte, fjellhytte, stor hytte, liten hytte, tilbygg, anneks… alle kan søke – alle kan vinne!

Finalist 2018.


Related posts

Funksjonelt og lekkert anneks ble årets hytteprisvinner

#1 Fra 56 til 96 kvadratmeter

#2 Koselig og funksjonelt anneks på hytta

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. Les mer