HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Bygge nytt eller pusse opp?, Inspirasjon

Inspirasjonsjakt

«Hytteliv» og «Hyttemagasinet» er gode inspirasjonskilder når man skal bygge nytt, bygge om eller pusse opp hytta. Elin Scott i Hytteliv har alltid gode artikler om farge- og materialvalg både for nye og gamle hytter på fjellet og ved sjøen.

Etter hvert har det også kommet flere fine hytteblogger. Men generelt er det ikke flust med reportasjer å finne verken på nett eller papir når man for eksempel skal velge vinduer, vindusbelistning, kledningstyper, trepanel og belysning.

Byggebloggen

Å reise rundt i lokale hyttefelt kan være en god investering. For det første vil kommunens generelle retningslinjer ofte komme til syne mht bruk av farger, torvtak og terrassestørrelser osv. Og ikke minst kan man finne farger, løsninger og materialvalg som man liker og kan kopiere.

 

Ta bilder og kontakt hytteeiere og spør om fargekoder, kledningstype og leverandører.

I galleriet under ser du noen av bildene vi tok da vi begynte å planlegge:

 • tømmer
 • tre
 • blader
 • farger
 • insp14
 • insp16
 • insp27
 • insp17
 • insp18
 • insp19
 • insp20
 • insp2
 • insp13
 • insp21
 • insp22
 • insp23
 • insp24
 • insp29
 • broderi
 • fargeprøver
 • rye
 • ull
Php Slide Show by WOWSlider.com v3.8

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.