HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Panel

Gull og grønne skoger

«Gull og Grønne skoger» er navnet på et nytt konsept fra Bergene Holm AS hvor ulike stemningskolleksjoner med treprodukter for hus og hytte er samlet.

Trender kommer og går raskere enn noen gang. For oss som produsent av tradisjonelle byggematerialer blir det stadig viktigere å kunne levere ulike produkter som er tilpasset disse trendene. Stemningskolleksjonene vil være et spennende supplement til vårt brede utvalg av produkter i tre til hus og hytter. Utvalgte, begrensede kolleksjoner som endrer seg i takt med trender og tiden.

I enkelte varehus vil kolleksjonen være bestillingsvare, men vi lover produktene er verdt å vente på.

Velkommen til i en verden hvor vi lover at produktene er verdt å vente på. Velkommen til en verden hvor vi lover både gull og grønne skoger!

GULL

Gull er edelt, vakkert og verdifullt. Gull var et av de første metallene som ble bearbeidet av mennesker. Slik som treet, forekommer gull i ren og naturlig form, er lett å bearbeide og har et vakkert og holdbart utseende.
I våre stemningskolleksjoner vil tre og edle metaller kunne dukke opp i skjønn forening.

GRØNNE SKOGER

Norge er begunstiget med store, grønne skoger og trærne som vokser her har i generasjoner gitt oss fantastiske byggematerialer. Materialer som er miljøvennlige, lette å bearbeide og enkle å vedlikeholde.

Stemningskolleksjonene spiller på norske byggetradisjoner og verdier. Produktene er produsert ved våre avdelinger i Norge, med utgangspunkt i tømmer fra miljøsertifiserte grønne skoger. Bærekraftig og vakkert.

Du kan lese mer om vår panelkolleksjon TRE bukkene Bruse på Interiørbloggen vår.

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.