HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Hytteprisen 2017

5# Den viktige uteplassen

Hytteeier: Lise Lund
Hvor ligger hytta: Risør


Med nedfelt vedfyrt badestamp, ny terrasse og rekkverk har familien Lund fått mange nye deilige kvadratmeter å boltre seg på. solnedgang

Hytta ligger vakkert til like i vannkanten.

tittoppOppvarmet saltvann er godt for hud og luftveier og både små og store koser seg stort i den nye «spaet» på hytta.sole

 

Uteplassen på hytta var utslitt og trengte oppgradering. Under ser du bilder av terrassen slik den var.
foer2 foerDet nye uterommet gir hele hytta er skikkelig løft.hyttaferdigDet er benyttet impregnerte materialer i både bjelkelag og terrassebord.arbeid bjelkelag

CU-impregnerte materialer har holdbarhetsklasse 1 og er det beste valget for uteplasser i tre.

impregnertDen vedfyrte badestampen måtte fraktes på en flytebrygge siden det kun er båtfrakt til hytta, og med den på plass bygget de terrassen rundt.understamp stampaaplassDe støpte nye påler slik at de fikk hevet terrassen ca 10 cm for å komme litt opp fra bakken, også på det laveste.ferdigeDe benyttet impregnerte spiler til gjerde mot naboen og kledde disse vekselsvis for å begrense innsyn.

Også rundt delen av rekkverket som er i glass har Lise og familen benyttet tre. Impregnerte trestendere og topprekke på glassrekkverket gjør at det henger elegant sammen med spilene.rekkverk For å holde vannet fritt for rusk og blader, og ikke minst sørge for sikkerheten når barn leker på terrassen laget de en kasse som de ruller over badestampen når den ikke er i bruk. byggelokk lokk stampmedlokkKassa er også perfekt til å ligge og sole seg på og fungerer fint som ekstra sitteplass.familienJuryen synes badestampløsningen er veldig fin, og oppgraderingen av uterommet har løftet uttrykket på hele hytta. Det er jo gjerne der man ønsker å være på en hytte med en slik beliggenhet!


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? 

28.-mars og i hele påsken kan du stemme på din favoritt til å vinne HytteprisenAvstemmingen avsluttes 04. april kl 12.00.

Vinner kontaktes og offentliggjøres på Hyttemagasinets nettside og på våre blogger helgen etter påske. Senest mandag 9.april.

VINN PREMIER DU OGSÅ!

Alle som stemmer er med i trekningen av kinobilletter til hele familien. Vinner offentliggjøres fredagen etter avstemming er avsluttet.
På Hyttemagasinets og våre Facebooksider vil det i hele uken etter påske trekkes en daglig vinner  av abonnement og andre premier.

I påsken kan du glede deg over mange fine hyttebilder på vår Instagramkonto.


Angående avstemningen:

– Det er en stemme pr person.

– Avstemningen løper frem til onsdag 04. april kl 12.00

– Resultatet er skjult frem til vinner er kåret.

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.

Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene skal vektes 50/50 med publikumsstemmene og legges sammen med folkets stemmer.

7 kommentarer

 • Ann Kristin Nørstebø ved

  Hytteprisen 2017
  Stemmer på kandidat 5

  Svar

 • Geir Bekkeseth ved

  Hytteprisen 2017
  Stemmer på kandidat 5

  Svar

 • Tone Haga ved

  Hytteprisen 2017
  Kandidat Nr. 5

  Svar

 • Gro Andersen ved

  Hyyteprisen2017
  Stemmer på kandidat nr 5

  Svar

 • Minken E.G. Schøyen ved

  Hytteprisen 2017: Kandidat nr 5.

  Svar

 • Torunn Skottevik ved

  Hytteprisen 2017 – stemmer på kandidat 5 for godt beskrevet prosjekt, men gode løsninger som er mulig å gjenskape selv.

  Svar

 • JAN ARNE HANSEN ved

  stemmer på hytte 5

  Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.