HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Hytteprisen 2017

4# Naturlige farger på fjellet

Hytteeier: Kristin Rohr Slåtto
Hvor ligger hytta: Golsfjellet, Øvre Augenhauglie hyttefelt

Familien ønsket en passe stor og brukervennlig hytte med plass til 4 barn og 2 voksne.soverom
Hytta ligger høyt plassert på Glosfjellet på ca. 960 moh. De kunne gjerne ha naboer, men ønsket det helst ikke for ikke tett på.uteFamilien ville ha mest mulig natur inn, og materialene skulle være ekte og levende. PeisMaterialvalgene falt da naturlig på tre og stein. Store vinduer var viktig for å få naturen utenfor inn.vindu

Beisede lister og bjelker gir en fin helhet og ro i interiøret

sofagruppePanelet er beiset i fargen Skigard og de har også beisede lister som kler de sorte dørene.Processed with VSCO with a4 preset kjokkenPå en stor terrasse bygget med impregnerte terrassebord nyter de et avslappende boblebad etter tur både sommer som vinter.boblebadJuryen synes hytta viser meget godt snekkerfaglig håndtverk og at har et gjennomført, delikat og tøft hytteinteriør.Tak detalj bjelker


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? 

28.-mars og i hele påsken kan du stemme på din favoritt til å vinne HytteprisenAvstemmingen avsluttes 04. april kl 12.00.

Vinner kontaktes og offentliggjøres på Hyttemagasinets nettside og på våre blogger helgen etter påske. Senest mandag 9.april.

VINN PREMIER DU OGSÅ!

Alle som stemmer er med i trekningen av kinobilletter til hele familien. Vinner offentliggjøres fredagen etter avstemming er avsluttet.
På Hyttemagasinets og våre Facebooksider vil det i hele uken etter påske trekkes en daglig vinner  av abonnement og andre premier.

I påsken kan du glede deg over mange fine hyttebilder på vår Instagramkonto.


Angående avstemningen:

– Det er en stemme pr person.

– Avstemningen løper frem til onsdag 04. april kl 12.00

– Resultatet er skjult frem til vinner er kåret.

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.

Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene skal vektes 50/50 med publikumsstemmene og legges sammen med folkets stemmer.

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.