HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Hytteprisen 2017

9# Harmonisk og gjennomført

Hytteeier: Tonje Isaksen
Hvor ligger hytta: Holtardalen, Rauland


Etter å ha leid en del fjellhytter i årenes løp ønsket familien seg et sted der de og barna kunne skape gode minner, og ha et eget sted å samle familie og venner.
De kjøpte et selvbyggerprosjekt, der familien har gjort alt innvendig selv. SAMSUNG CSCDet var viktig for Tonje at hytta ble hyggelig, lun og litt rustikk. For å få den ønskede opplevelsen valgte hun gjennomgående mørkere og mer dempede farger.SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCValget falt raskt på fargen Setergrå fra Tre Bukkene Bruse kolleksjonen.SAMSUNG CSC

Hytta skulle stå i kontrast til huset deres hjemme, der alt er lyst.

Det er lagt ned en masse arbeid i å få hytta fra «et skall» til den lune, flotte hytta de har i dag. Det mørke taket i Setergrå skapte akkurat det lune uttrykket de ønsket.takoggulv bygge liggendeFamilien valgte å kombinere Glattpanel og Østerdalspanel, som de bestilte ferdig behandlet i Setergrå beis. Taket i andre etasje er i lasert Skygge skrå.

Østerdalspanel monteres oftest stående, men liggende gir den en litt strammere tømmervegg-look som kler hytta

I første etasje har paret beiset panelet selv med Setergrå beis fra flaske. Dette for å skape litt ulike uttrykk i rommene, men samtidig sørge for helhet.
Panelet beiset de før de monterte det. Smart!
materialer snartferdigDe blandet Setergrå beis med 50% vann, så det ikke skulle bli for mørkt. Resultatet gav naturlige vegger med mye liv.
SAMSUNG CSCValget av beisede vindus- og dørforinger, samt ferdigbeisede lister i Barokk Setergrå bidrar også godt til helheten.

Listverkserien Barokk Setergrå har en diskret staff i profilen. Karmlistene er sentrerte og viktigst for det litt rustikke og naturlige utseendet er at det er høvlet på råstoff med kvist.

SAMSUNG CSCFuru-dørene har de malt i en mørk gråfarge, perfekt tilpasset de grå gulvflisene.

Utvendig har hytta stående sort kledning.Ute

SAMSUNG CSCJuryen liker veldig godt den gjennomførte farge- og materialbruken i denne hytta. Liggende Østerdalspanel er det ikke så ofte juryen ser, og det gir denne hytta et helt annet preg enn om den ville vært montert stående.


ER DENNE HYTTA DIN FAVORITT? 

28.-mars og i hele påsken kan du stemme på din favoritt til å vinne HytteprisenAvstemmingen avsluttes 04. april kl 12.00.

Vinner kontaktes og offentliggjøres på Hyttemagasinets nettside og på våre blogger helgen etter påske. Senest mandag 9.april.


VINN PREMIER DU OGSÅ!

Alle som stemmer er med i trekningen av kinobilletter til hele familien. Vinner offentliggjøres fredagen etter avstemming er avsluttet.
På Hyttemagasinets og våre Facebooksider vil det i hele uken etter påske trekkes en daglig vinner  av abonnement og andre premier.

I påsken kan du glede deg over mange fine hyttebilder på vår Instagramkonto.


Angående avstemningen:

– Det er en stemme pr person.

– Avstemningen løper frem til onsdag 04. april kl 12.00

– Resultatet er skjult frem til vinner er kåret.

Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling.

Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene skal vektes 50/50 med publikumsstemmene og legges sammen med folkets stemmer.

6 kommentarer

 • Grete Rønningbakken ved

  Stemmer på hytte nr.9
  Isaksen, Rauland

  Svar

 • Birthe Rønningbakken ved

  Stemmer på nr 9 Isaksen sin hytte ?

  Svar

 • Ingerid Vale Øverland ved

  Stemmer på Tonje Isaksens hytte nr.9 i Holtardalen i Rauland. Den har en super gjennomført stil. Den er lun og varm og man får den gode hyttefølelsen.

  Svar

 • Sissel Hjelstad ved

  Tonje, dere har en fin hytte i Rauland.

  Svar

 • Signe Wiig Salvesen ved

  Stemmer på nr. 9 Tonje Isaksen. Nydelig!

  Svar

 • Marianne Ødegaard ved

  Stemmer på Isaksens hytte! Folkelig og flott, rustikk og moderne. Inspirerende interiør.

  Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.