HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Finalister til Hytteprisen 2015

Praktisk og fin helårshytte

image6Kari Stenbock Pedersen og familien kjøpte hytta på Vaset i Valdres i 2011. Hytta er fra 1973 og hadde ikke blitt pusset opp siden da. Her kan du se hvordan det var inne da de tok over hytta.IMG_5737Det var ubehandlet treverk i hele hytta. Panelet inne var gulnet og hadde lyse flekker der bilder og møbler hadde stått. Ute var det ingen uteplass bortsett fra en trang svalgang ved inngangspartiet. Ellers var det bare gress rundt hytta.
Stue_1000Familien behandlet det flotte Krokskog-panelet i hytta med Tyrilinbeis. Brunt på vegger og hvitt i taket. Vinduer og dører ble malt hvitt. Kari 2Ute tok de bort rekkverket og noen av stolpene langs svalgangen. Det var 7 stolper og nå har de 3 igjen. De beiset også hytta svart. Den utvendige kledningen er fra byggeåret. image2Kari er aller mest fornøyd med uteplassen. Terrassen bruker de hele året – sommer som vinter.

Er dette din favoritt til å vinne Hytteprisen?
Fra den 22.-28. 02. 2016 kan du stemme på din favoritt her på Hyttebloggen og på byggebloggen vår. Du kan vinne fine premier som abonnement på Hyttemagasinet , beis fra interiørkolleksjonen TRE bukkene Bruse eller effektlakk fra interiørkolleksjonen Diamonds & Pearls hvis du forteller oss at du har stemt på vår facebookside eller siden til Hyttemagasinet.

Klikk HER for å stemme
Hvis ikke linken virker er det fordi du enten er for tidlig eller for sent ute til å stemme:)
Da håper vi du vil stemme neste år eller har du bygget hytte og benyttet TRE som materiale håper vi selvsagt at du søker Hytteprisen!

 

 

 

6 kommentarer

 • Sylvi Bruhn ved

  Fantastisk koselig hytta. Interiøret bærer preg av at eierne legger vekt på at det skal være hyggelig og «varmt». Kurvmøbler, pledd, puter og levende lys som skaper stemning overalt.

  Svar

 • Lena Hagen ved

  Utrolig fint pusset opp, lekkert!

  Svar

 • Marita Runeberg ved

  Dette var en hytte som inspirerte meg til oppussing av egen hytte. Godt jobba og flott utført til eier!

  Svar

 • Jan-Ove Knutsen ved

  Heisann!
  Hvilken fargenyanse er brukt på panelet i stuen? Likte den kjempegodt, og vil gjerne bruke den på hytta?

  Svar

  • Bergene Holm ved

   Hei Jan-Ove,
   Vi har ikke den informasjonen dessverre, men du kan se masse bilder av hytta og skrive direkte til eier Kari på hennes blogg: http://karishytteoghjem.blogg.no/ Lykke til:) /Hege

   Svar

   • Jan-Ove Knutsen ved

    Takk for svar og lenke ?

    Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.