HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Finalister til Hytteprisen 2015

Selvgjort og flott på Rindal

Stue Hege og Kjartan Raudøy fikk levert hytta på Rindal ferdig oppsatt, men ikke innredet. Inne har de gjort det meste selv, og den jobben har de virkelig gjort godt.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA De har satt opp vegger, isolert, kledd alle gulv, vegger og tak. Alle vegger er beiset og taket er i lasert panel. Gulvene er oljet og de har lagt flis på gulvene i gang, bad og gjestetoalett.  Få panelprofiler skaper like koselig stemning som Tømmerpanel, og familien Raudøy har beiset panelet i en tone lik Bjørnebrun som gir masse liv til treet og en fin kontrast til lyse gardiner og listverk.Bygging_1000I sommer laget de plattingen ved inngangsdøren og stor terrasse rundt hytta. OLYMPUS DIGITAL CAMERA De er blitt veldig fornøyd med «flyten» i 1. etasje på hytta. Den fungerer like godt om de er 2 eller 8 personer. Hytta virker aldri for stor eller liten. Hege og Kjartan tegnet om hele denne etasjen og ble veldig fornøyd med å få en avdelt TV-krok, slik at TVen ikke er hovedfokus på hytta. De har også laget en egen TV-stue på loftet, slik at fremtidige barnebarn får sin lille hule.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er dette din favoritt til å vinne Hytteprisen?
Fra den 22.-28. 02. 2016 kan du stemme på din favoritt her på Hyttebloggen og på byggebloggen vår. Du kan vinne fine premier som abonnement på Hyttemagasinet , beis fra interiørkolleksjonen TRE bukkene Bruse eller effektlakk fra interiørkolleksjonen Diamonds & Pearls hvis du forteller oss at du har stemt på vår facebookside eller siden til Hyttemagasinet.

Klikk HER for å stemme
Hvis ikke linken virker er det fordi du enten er for tidlig eller for sent ute til å stemme:)
Da håper vi du vil stemme neste år eller har du bygget hytte og benyttet TRE som materiale håper vi selvsagt at du søker Hytteprisen!

 

 

4 kommentarer

 • Liv Hammernes ved

  Dette er en hytte som er så gjennom ført og koslig,flott beliggen het med fint ski terreng og fiskevann helt i nærhet.Denne burde vinne.

  Svar

 • Kåre Myraunet ved

  .

  Svar

 • Ola Næverdal ved

  Meget stilsikker og smakfull hytte.

  Svar

 • Cecilie Grønvik ved

  Veldig bra planløsning og behagelig fargevalg. Til inspirasjon for andre hyttebyggere.

  Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.