HYTTEBLOGGEN
MED FOKUS PÅ TIDLØSE MATERIALVALG
OG STEMNINGSSKAPENDE INTERIØR

Finalister til Hytteprisen 2015

Stilren og naturlig

Hytta_1000I samarbeid med arkitekt Julia Yran har Kari-Anne forvandlet en liten, sliten hytte på Tjøme til en moderne og stilren fritidsbolig. Hytta er bygget på 35 m2 som ble lagt som en annenetasje.
Hytta hadde stått tom i 17 år og lå inneklemt på en liten tomt med kort avstand til nabogrense, men hytta hadde morgensol!
Tomt_1000Det var furupanel i hytta, og uttrykket med masse tre er beholdt, men profilen på panelet er enklere. Dette for å understreke at det er en hytte – og ikke hus.
Stue_1000Liggende panel nede for å skape størst mulig rom og linjer. All panel er hvitbeiset for å beholde treverket lyst.
Loft_1000Det nye gulvet i annenetasje er fremdeles furugulv, og med dimensjon i tråd med gulvplankene nede. Trapp_1000-Jeg liker at vi har greid å behold gamle elementer som har blitt integrert i det nye på en fin måte; for eksempel det hvite gulvet nede som fremdeles er slitt og de de gamle vinduene som er blitt restaurert og som er blitt som nye. Jeg liker også å se naturlige trematerialer i alle rom både på vegger og i tak. Treet lever og henter opp gult, rødt, hvit og litt grønt avhengig av lyset som nå slipper inn og spiller på tak og veggene.
Kari-Anne overtok, i 2013, en forholdsvis liten og sliten hytte på 40 kvm, som hennes foreldre hadde satt opp i 1970. Forvandlingen er formidabel! Det er som Kari-Anne beskriver; som å gå fra frosk til fugleperspektiv!

Ser du før og etterbilde er det ikke lett å forstå at det er samme hytte.Bilde12KA_1000Fasade_1000

Er dette din favoritt til å vinne Hytteprisen?
Fra den 22.-28. 02. 2016 kan du stemme på din favoritt her på Hyttebloggen og på byggebloggen vår. Du kan vinne fine premier som abonnement på Hyttemagasinet , beis fra interiørkolleksjonen TRE bukkene Bruse eller effektlakk fra interiørkolleksjonen Diamonds & Pearls hvis du forteller oss at du har stemt på vår facebookside eller siden til Hyttemagasinet.

Klikk HER for å stemme
Hvis ikke linken virker er det fordi du enten er for tidlig eller for sent ute til å stemme:)
Da håper vi du vil stemme neste år eller har du bygget hytte og benyttet TRE som materiale håper vi selvsagt at du søker Hytteprisen!

 

4 kommentarer

 • Trude Fosseide ved

  Hei, jeg får ikke stemt, linken funger ikke!

  Svar

  • Bergene Holm ved

   Hei Trude! Du har helt rett. Det står i teksten, men det er ikke sikkert det er så lett å se:) Linkene vil fungere fra 22. til 28. februar. Vi håper du kommer tilbake snart! /Hege

   Svar

 • Kari-Anne Magler Wiggen ved

  Mange fine prosjekter så jeg regner med det blir hard konkurranse om prisen. Nå har jeg stemt

  Svar

 • Tompa ved

  Världsklass!

  Svar

Legg inn kommentar

Felter merket med * er påkrevet.